Besplatna eknjižica
close

Mjesec zdravog mršavljenja.Pogledaj savjete i akcijske cijene >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!
199.76 HRK
Malinca

Kolagen UP 60 kapsula + besplatna dostava

Tražiš rješenje koje će ti pomoći do više kolagena, a želiš nešto što nije životinjskog izvora? Nešto što bi potaknulo stvaranje tvojeg vlastitog kolagena i pored lijepog izgleda, pobrinulo se i za vitalnost? Kolagen UP je inovativno rješenje za tebe!

Redovna Cijena: 199,76 kn

Bodovi lojalnosti S kupnjom ćeš dobiti 20 bodova lojalnosti. 20 bodova = 8,00 kn.

Dostupnost: Na Zalihi

Okvirno vrijeme dostave: četvrtak, 28. 5. 2020

Kolagen – trend ili nužnost?

O kolagenu - važnom graditelju naše kože, mišića i kostiju moguće je pronaći/ pročitati puno toga.

Ako te je istraživanje o kolagenu dovelo na, primjerice, neki forum jer te zanimalo što je kolagen te je li važan za kosu i kožu, saznanja su vjerojatno bila sljedeća: većina kolagenskih dodataka nalazi se u obliku praha i iz životnjskog su izvora.  

Kolagen u prahu često je riblji kolagen, a kolagen možemo pronaći u obliku kapsula te hidroliziranog kolagena.

Kad tijelo sintetizira takav kolagen, dogodi se sljedeće: kolagen se unosi u tijelo, razgrađuje i ugradi u tvoju kožu. Naravno, ako ttijelo to uopće može jer je trenutno na tržištu toliko različitih inačica kolegena koje tijelo uopće ne može iskoristiti. 

Možeš li do kolagena doći nekako drugačije?

Naravno!

Najbolji način je da tijelo kolagen proizvede apsolutno samo, a mi mu za to samo damo poticaj u obliku prirodnih biljnih ekstrakata, koji ne samo da potiču, već i štite prirodan kolagen u tijelu.

Najbolje rješenje za tijelo upravo je takav kolagen - prirodan. 

Dodatak prehrani Kolagen UP

Kolagen UP je dodatak biljnog izvora koji ne sadrži kolagen već biljne ekstrakte koji tijelu pomažu da ponovno ubrzano pokrene svoju vlastitu proizvodnju kolagena.

Kolagen UP je:

 • Veganski
 • Bez glutena
 • Bez laktoze
 • Bez šećera, punila i ostalih dodataka 

Za kožu kao u mladosti

Kolagen UP sadrži 5 prirodnih sastojaka, i to:

 1. VitaminC koji je sasvim prirodan jer se nalazi u ekstraktu šipka. Vitamin C važan je za sintezu kolagena, a najbolji je naravno onaj prirodni.
 2. Ekstrakt zelenog čaja kojeg u Aziji već stoljećima piju, ne samo zbog energije, već za mladost i vitalnost.
 3. Još jedan biljni ekstrakt je ekstrakt bambusa koji sadrži silicijev dioksid, odnosno siliku. Silicij je element, kojeg tijelo koristi u procesima povezanim s kožom, kosom, noktima, a prema tvrdnjama raznih studija, važan je element koji pridonosi tvorbi kolagena.
 4. Kolagen je sastavljen iz aminokiselina. Zato su tri najvažnije, glicin, prolin i lizin,dodane i Kolagenu UP.
 5. Još jedan iznimno važan sastojak je standardizirani ekstrakt pšenice CERAMOSIDESTM, koji predstavlja važnu prednost ovog dodatka prehrani. Naime, radi se o pšeničnim ceramidima. I ljudska koža sadrži ceremide, a to su lipidi, koji djeluju kao molekule za signalizaciju i brinu za vlažnost kože. S godinama ih je sve manje, a posljedica je smanjena tvorba kolagena. 

Dakle, Kolagen UP je idealan biljni dodatak koji na tijelo i njegove procese djeluje šire i jače cjelovito.

Tijelo potiče da djeluje isto, kao prije 25. godine starosti kad se tvorba kolagena i slični procesi usporavaju.  

Upotreba Kolagena UP

Preporučena dnevna količina dodatka prehrani Kolagen UP su dvije kapsule. Obje uzmite tijekom jela, najbolje uz doručak ili ručak, uz mnogo vode. 

Dodatak prehrani Kolagen UP je primjeren za odrasle od 20 godina dalje.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine, odnosno doze, ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati izvan dosega djece! 

Sastojci:

 • Sadržaj kolagen kapsule: mješavina aminokiselina (prolin, lizin, glicin), ekstrakt bambusa, ekstrakt zelenog čaja (Camellia Sinensis), ekstrakt šipka, CERAMOSIDES™ (ekstrakt pšeničnih sjemenki), ekološko riževo brašno, sredstvo protiv prianjanja silicijev dioksid.
 • Kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, biljni izvor.

 Dvije kapsule (dnevna doza) imaju 800 mg sadržaja:

 • 100 mg mješavine aminokiselina (prolin, lizin, glicin),
 • 100 mg standardiziranog ekstrakta bambusa (od toga barem 60 mg silicijevog dioksida – silike),
 • 100 mg standardiziranog ekstrakta zelenog čaja (od toga barem 95 mg polifenola i od toga 75 mg katehina),
 • 60 mg ekstrakta šipka (od toga barem 30 mg vitamina C – 37,5 % PDV*),
 • 30 mg CERAMOSIDES™ – standardiziran ekstrakt pšeničnih sjemenki (od toga barem 15 mg glikozilceramida i 12 mg digalaktozil-diglicerida (DGDG))

*PDU – preporučen dnevni unos

Upozorenje: Kod preosjetljivosti ili alergija na koji od sastojaka ovog proizvoda ili u slučaju uzimanja lijekova, prije upotrebe se posavjetujete sa svojim liječnikom.  

Čuvanje:Proizvod čuvajte na suhom i hladnom mjestu, te ga ne izlažite izravnoj svjetlosti i toplini.

Neto količina: 60 kapsula
Porijeklo: Slovenija 

Česta pitanja 

 • Što je kolagen?

Kolagen je izuzetno važna bjelančevina, koja u ljudskom tijelu djeluje kao ljepilo, koje veže tkiva. Predstavlja čak i do 30 % mase bjelančevina u tijelu, a tvore ga posebne stanice u koži, koje zovemo fibroblasti. Kolagen za kožu predstavlja izuzetno važan faktor. I to ne samo za napet i mladolik izgled kože.Kolagen za zglobove predstavlja nužnost, te naravno i za zdrave tetive, veziva … 

 • Što je ekstrakt CERAMOSIDESTM?

Radi se o ekstraktu pšenice, točnije pšenične ceramide, koja ne sadrži gluten. Ceramidi su lipidi, koji su u koži prirodno prisutni, ali ih je isto tako s godinama sve manje. Vrlo su važni za čuvanje fibroblasta, koji proizvode kolagen, a osim toga u koži zadržavaju vlažnost, koja brine za lijep, mladolik i zdrav izgled kože. 

 • Kakva je razlika između kolagenskih dodataka, kao što je kolagen u prahu i  Malincinog Kolagena UP?

Većina kolagenskih dodataka na tržištu, koja sadrže kolagen, je kolagen u prahu životinjskog izvora.Malincin Kolagen UP  je potpuno veganski, jer ne sadrži kolagen sam po sebi. Sadrži samo sastojke, koji tijelu pomažu da napravi svoj vlastiti kolagen. Osim toga, Kolagen UP sadrži i biljne ekstrakte, koji su za mladolik izgled kože u jednakoj mjeri važni kao i sam kolagen. 

 • Od koje starosti mogu uzimati Kolagen UP?

Kolagen UP je primjeren za sve od 20 godina pa nadalje. Posebno nakon 25. godine se uspore procesi proizvodnje kolagena u koži, a brzom opadanju pridonose i čimbenici iz okoline, kao što su sunce i onečišćenja. S kolagenom UP tijelo potaknemo da ponovno ubrzano proizvodi kolagen. 

 • Za koga je primeren Kolagen UP?

Kolagen UP je primjeren kako za žene, tako i za muškarce. Za sve one, koji imaju tegobe s kožom, često su ispostavljeni suncu, žele tijelo potaknuti ka vlastitoj proizvodnji kolagena, za vegane i za starije, jer je kolagen također i vrlo bitan faktor za očuvanje zdravih tkiva i zglobova. 

 • Smiju li ga konzumirati trudnice i dojilje?

Kolagen UP je sasvim siguran tijekom trudnoće i dojenja, jer sadrži samo prirodne ekstrakte i aminokiseline, koje su tijekom trudnoće, ali i kasnije, itekako poželjne. 

 • Uzimaju li se obje kapsule istovremeno?

Obje kapsule popijemo istovremeno tijekom jela uz mnogo vode. 

 • Kad je nabolje vrijeme za uzimanje Kolagena UP?

Najbolje je, ako kapsule uzmete tijekom doručka ili ručka. Kapsula sadrži ekstrakt zelenog čaja, stoga uzimanje uvečer nije preporučljivo.  

 • Proizvod sadrži ekstrakt pšeničnih sjemenki – da li Kolagen UP zbog toga sadrži i gluten?

Sjemenke pšenice ne sadrže gluten. Tek kad pšenica naraste se razvije gluten. Tako da ekstrakt pšeničnih sjemenki NE sadrži gluten i možete biti bez brige.

 • Kad mogu očekivati prve rezultate?

Zbog ceramida je moguće prve učinke primijetiti već nakon 15 dana, a s vremenom se stupnjuju, jer moramo dati tijelu vremena da počne ubrzano proizvoditi svoj kolagen.

 • Da li s Kolagenom UP napravimo kuru ili ga možemo uzimati stalno?

Kolagen UP je primjeren za stalnu upotrebu, jer sadrži samo prirodne sastojke, koji pomažu tijelu u sintezi vlastitog kolagena. 

 • Smijem li u isto vrijeme/zajedno uzimati Kolagen UP i Imunobiotike?

Kolagen UP i Imunobiotike možeš bez ikakvih problema uzimati istovremeno, jer se učinci međusobno ne isključuju. Kolagen Up sadrži samo prirodne ekstrakte, koji ne štete kulturama u Imunobiotiku. Savjetujemo da oboje odjednom uzmeš prije ručka. 

 • U proizvodu je ekstrakt pšeničnih sjemenki – da li u njemu zaista nema glutena?

Pšenične sjemenke ne sadrže gluten, jer se on razvije tek kad pšenica naraste. Dakle, ekstrakt NE sadrži gluten.

Recenzije Klijenta

 • Pohvale

  Review by Darja Namar
  Uzimam kolagen UP prema uputama, ali mogu se pohvaliti tvrdim noktima koji se više ne lome i sloje, kao i boljom kvalitetom kose. I dalje ću uzimati dodatak prehrani jer sam jako zadovoljna s njim.
 • Više vlage

  Review by Mojca Seljak
  Korištenjem kolagena UP nokti su postali tvrđi, ljepši nakon 20 dana korištenja. Također mi se čini da koža ima više vlage jer je vrlo ugodna na dodir. :-)
 • Pohvale

  Review by Metka Pecek
  Također koristim Kolagen UP već gotovo mjesec dana. Mogu se pohvaliti čvršćim noktima, koža na licu više nije tako suha, a inače ne znam je li to moguće, ali kosa mi brže raste, vidim i primjećujem po izrastu.
 • Kosa sjaji

  Review by Taira Ribic
  Moram priznati da kolagen stvarno djeluje. Već imam od ranije neproblematičnu kožu, gustu kosu i duge nokte, ali u posljednje vrijeme mi se događalo da je moje tijelo jako pod stresom i kao rezultat toga to se poznalo i na koži. Postala je suha, izgubila je elastičnost itd. Sada, dok pijem kolagen, to je sasvim druga priča, ne izgledam više umorno, kosa mi sjaji. Stvarno same pohvale. Definitivno ga uskoro naručujem.
 • Vrlo zadovoljna rezultatima

  Review by Tina Moskon
  Već neko vrijeme uzimam kolagen UP. Vrlo sam zadovoljna rezultatima koji su vidljivi izvana. To su: ljepša koža, tvrđi nokti i ljepša kosa. Uzimam jednu ujutro i jednu za vrijeme ručka.
 • Najzadovoljnija

  Review by Lidija Črešnik
  Danas sam popila posljednje dvije kapsule tijekom doručka. Vidim da su moja kosa, nokti i koža tipi topi. Opet ću naručiti jer znam i provjerio sam sve brendove, a najviše sam zadovoljna tvojima.
 • Preporučujem

  Review by Martina Rancigaj
  Uzimam kolagen već gotovo 2 mjeseca i primijetim da imam zaista ljepšu i napetiju, nazovimo to sočnu kožu !;) Nokti su čvrsti! Za lice koristim hidrolat ruže i ulje od šipka. Uskoro ću morati po novu osobnu! Malo za šalu, ali stvarno! Odličan proizvod! Preporučujem!
 • Ne puca mi više u zglobovima

  Review by Jasna Trdin
  Jako sam zadovoljna kolagenom UP. Nikada prije nisam koristila kolagen jer mi se uvijek gadilo što je životinjskog porijekla. Otkad sam prije mjesec dana počela piti ovaj kolagen primjećujem najviše promjena u zglobovima koji su mi često pucali dok sam vježbala jogu.
  Ne mogu sa sigurnošću reći da je to stvarni rezultat uzimanja kolagena, ali mogu reći da se podudara s vremenom.
  Počela sam prvo uzimati kolagen, jednu kapsulu na dan, a nakon 3 dana, 2 kapsule dnevno, uz obrok i s čašom vode. Povremeno se desi da uzmem jednu kapsulu dnevno.
  Također sam se odlučila brinuti za zdrave kosti jer već dugi niz godina konzumiram vegetarijansku dijetu.
  Što se tiče kvalitete noktiju i kose, mislim da bi bilo prerano očekivati sjajne rezultate nakon tako kratkog vremenskog razdoblja, pogotovo jer u ovom području nemam problema.
 • Pozitivne promjene na koži

  Review by Maja Gorjup
  Odlučila sam se za kupnju kolagen UP jer je veganski, kao što sam i sama vegan, a prvi put sam naišla na veganski proizvod. Uzimam ga svakodnevno, do sada sam primijetila pozitivne promjene na koži, puno je ljepša, više nemam toliko prištića i drugih nepravilnosti.
 • Bore su manje vidljive

  Review by Liliana Merc
  Koristim kolagen dobra 3 tjedna i vidim da imam ljepšu kožu, glađu i blistaviju. Koristim i ružin hidrolat i ulje od šipka koje zasigurno djeluju sinergijski za ljepši ten. Bore su manje vidljive, a ten gladak i hidratiziran, iako sam na moru već 15 dana. Ne sunčam se puno i u neprimjerno vrijeme. Slijedim upute za unos i nastavit ću uzimati kolagen.
 • Sve pohvale

  Review by Ana Mihelić
  Osobno nisam očekivala pretjerane rezultate s uzimanjem kolagena, ali odlučila sam svejedno isprobati. Rezultat je vidljiv uglavnom na noktima i moram reći da me jako iznenadio. Imala sam prilično lomljive nokte od djetinjstva i nisam očekivala nikakav napredak, ali sada se oni uopće ne slamaju i puno su čvršći na nogama. Ukratko, odličan proizvod i sve pohvale :)
 • Za mene je TOP

  Review by Jana Prezelj
  Pijem kolagen prema vašim uputama ujutro i navečer .. TOP je. Bravo djevojke, super ste
 • Manje bolova u zglobovima

  Review by Tanja Martinović
  Mogu vam pohvaliti proizvod Kolagen, stvarno imam manje bolova u zglobovima (imam problema s ramenom), čini se da je mnogo bolje, uzimam ga ujutro uz doručak, dvije ili jednu kapsulu.
 • Zaista odlična stvar

  Review by Tjaša Muc
  Jako sam sretna zbog kolagena. Nokti su mi puno čvršći nego što su bili prije korištenja kolagena, kao i moja kosa i koža! Zaista odlična stvar i toplo preporučam svima!
 • Mekša kosa

  Review by Polona Rebersak
  Otkako sam koristila kolagen primijetila sam da je moja kosa puno mekša i da manje opada. Također sam primijetila da su nokti čvršći i ne lome se toliko kao prije. Izvrstan proizvod!
 • Imam ljepšu kožu

  Review by Maruša Langus
  Moji nokti i kosa rastu brže i imam ljepšu kožu. U početku sam ga uzimala svaki dan po 2 kapsule za vrijeme obroka, a sada ga nekad i zaboravim pa uzimam svaka 2 ili 3 dana.
 • Kolagen UP je odličan

  Review by Katja Medved
  Kolagen up je odličan, moja koža se manje suši, a kosa je glađa i svjetlija.
 • Pojačanje nakon prošlogodišnje ozljede

  Review by Simona Plibersek
  Do sad sam popila 60 kapsula - 2 svako jutro uključujući MSM. Promjena na koži, bez ikakvih iritacija, a zajedno s MSM-om mogu osjetiti promjenu u zglobovima koljena – za jačanje nakon prošlogodišnje ozljede.
 • Izvrstan proizvod

  Review by Lucija
  Bok svima! I ja sam također impresionirna kombinacijom MSM, kolagena, ulja od šipka s hidrolatom i arganovim uljem. Moja koža je blistava, nokti su mi lijepo čvrsti. Preporučujem !!!
 • Nokti su jači, ljepši i ne pucaju

  Review by Katarina Žižek
  Koristim kolagen dobra 3 mjeseca i vrlo sam zadovoljna. Nokti su mi snažniji, ljepši, a najbitnije od svega, ne pucaju i ne trgaju mi se. Također, kosa mi je jača i sjajnija. Uzimam ga redovito 2 kapsule dnevno i tako isto mislim nastaviti jer volim sve proizvode od Malince koje koristim.
 • Vrlo zadovoljna

  Review by Diana Marinšek
  Trenutno koristim Kolagen Up dva mjeseca, po kapsulu dnevno. Za sada već vidim male rezultate, a probati ću po dvije kapsule u sljedećih mjesec dana. Nokti su tvrđi, ali najviše od svega vidim po svojoj koži. Vrlo sam zadovoljna. Međutim, uzimam ga u kombinaciji s uljem od šipka, a prije dva dana kupila sam Damask ružin hidrolat da vidim kako djeluje u kombinaciji s ovim.
 • Nokti rastu brže i nisu lomljivi

  Review by Safija Medić
  Kolagen UP koristim za vrijeme ručka za jednu tabletu. Primjećujem da mi nokti brže rastu i nisu lomljivi.
 • Impresionirao me kolagen

  Review by Katja Goličnik
  Ne samo s kolagenom, već sam i vrlo zadovoljna sa svakim od vaših proizvoda. Međutim, impresionirao me kolagen. Ne mogu vjerovati da prije nisam započela s kolagenom. Već godinama imam problema s gubitkom kose. Odmah sam primjetila razliku. Imam i napokon tvrde nokte. To su zaista uočljive razlike. Kolagen koristim samo ujutro nakon doručka sa čašom vode, popijem jednu kapsulu. Još malo i dobit ću novu bočicu.
 • TOOOOP JE

  Review by Barbara Blatnik
  Koristim Kolagen UP već skoro tri mjeseca i vrlo sam uzbuđena zbog toga. Polako mi ponestaje i naručit ću ga opet. Primjećujem razliku na koži, kosi, noktima ... TOOOOP JE
 • Bez Kolagen UP-a više ne mogu zamisliti život!

  Review by Tjaša Hrastar
  Uzimam ga redovno već nekoliko mjeseci, odmah nakon doručka 2 kapsule i mislim da jako dobro utječe na mene. Bez kolagena i imunobiotika, više ne bih mogla zamisliti život :) super ste, samo tako naprijed!!
 • Koža je sjajnija, kosa podatnija i ne ispada

  Review by Mojca Kambić
  Vrlo sam zadovoljna kolagenom. Primjećujem da mi je koža sjajnija, a kosa podatnija i manje se mrsi. Definitivno ću ga nastaviti koristiti.
 • Koža na licu postaje sve jača

  Review by Aleksandra
  Jedan od rijetkih veganskih kolagena koji zapravo potiče proizvodnju kolagena. Uzimam dvije kapsule dnevno i čini se da mi se koža na licu jača. Da je Kolagen Up u obliku egzotičnog napitka više mu ne bi mogla odoljeti.
 • Super

  Review by Dragica Basaneže
  Super
 • Prvi put da sam osjetila pravi kolagen

  Review by Janja Pikš
  Veliki sam skeptik prema svim dodacima i teško vjerujem u bajke. Međutim, kod ovog Kolagena sam osjetila da je pravi i kupila sam pet bočica, trenutačno koristim drugu. Kad se pogledam u ogledalo, stvarno primijetim poboljšanje, manje bora, čvršće konture lica, koža je podatna. Jedva čekam da prođe još mjesec dana! Hvala i veliki zagrljaj :)
 • Hvala za kolagen UP. ❤️

  Review by Urška Rotar
  Jednostavno sam impresionirna s njim. Promjene i poboljšanja primjećujem na kosi, noktima i koži. Uzimam dvije kapsule svako jutro na doručak. Hvala za kolagen UP. ❤️
 • Nakon mjesec dana primjetila sam razliku na noktima, kosi i koži

  Review by Andreja Košir
  Uzimam kolagen već mjesec dana. Primjećujem promjene na noktima, ali tek moram vidjeti rezultate na kosi i koži. Znam da treba duže vrijeme uzimati takve proizvode za probleme s kosom i noktima. To je bio i glavni razlog zbog kojeg sam ga odlučila kupiti (gubitak kose, lomljivi nokti). Stalno ga koristim i čekam poboljšanje.
 • Primjećujem promjene na licu

  Review by Marina Ros
  Imam još samo dvije kapsule.
 • Nokti su mi tvrdi i ne pucaju

  Review by Saša Lotrić
  Da, primijetila sam i tvrđe /nelomljive nokte nakon mjesec dana uporabe. Prije su bili vrlo mekani i skloni cvijetanju, pa je razlika bila očita. Nažalost, za kosu ne mogu potvrditi da je nešto krenulo nabolje jer imam vrlo malo kose, a Kolagen Up mi tu nije pomogao
 • Kolagen redovito uzimam 2 kapsule dnevno

  Review by Maša Košir
  Uzimam redovno kolagen i to 2 kapsule dnevno. Završila sam s prvom bočicom, druga još čeka na polici. S noktima i kosom nisam do sad imala problema, čekam još samo da imam manje prištića.
 • Nokti rastu brže i jači su

  Review by Petra Zaucer
  Proći će polako dva mjeseca od kada koristim Kolagen UP, moram priznati da na kosi ne primjećujem nikakvu razliku, ali nokti mi brže i jače rastu. Mislim da ću sada jedno vrijeme prestati koristiti i ponovno početi opet dok navršim 25 godina.
 • Konzumirala sam 3 godine životinjski kolagen...

  Review by Mateja Škoberne
  Već najmanje 3 godine uzimam vrhunski životinjski kolagen, ali još uvijek sam imala strašno suhu kožu po cijelom tijelu, kao i na licu. Također sam testirana na sadržaj kolagena i rezultat je bio zaista poražavajući. Dobro znam da je kolagen važan ne samo za kožu, već i za zglobove, kosu i nokte, pa sam odlučio isprobati Malincin Kolagen Up.
  Nakon mjesec dana korištenja, kolagen u vezivnom tkivu napokon se povećao što se tiče kože, ali još uvijek je bila malo suha, nije bilo promjena (isti nedostatak kolagena). Nastavila sam ga koristiti jer sam postigala više s kolagen Up u jednom mjesecu nego sa životinjskim kolagenom u tri godine. Nakon dva mjeseca korištenja moj kolagen je konačno u granicama normale. Čak sam i na koži (uglavnom na tijelu) primijetila da više nije tako suha, unatoč tome što je sezona grijanja već započela. Juhu! Dakle, nastavljam s Malincinim Kolagen Up ;-) Hvala Malince za vaš vrhunski proizvod <3
 • Ne mogu vjerovati koliko su mi se ludo stvrdnuli nokti ...

  Review by Irena Jelenić
  Prije otprilike mjesec dana počela sam koristiti Kolagen Up. Ne mogu vjerovati koliko su se ludo stvrdnuli nokti ... Nikad nisu bili tako čvrsti i prozirni. Kosa mi je također počela manje ispadati. Primjećujem sve te pozitivne rezultate, ali nisam baš redovan korisnik, jer ima dana kada preskočim ili zaboravim. Ali definitivno sam uzbuđena i vesela zbog rezultata i nastavit ću ga koristiti.
 • Promjene su vidljive na koži.

  Review by Gaja Kryštufek Gostiša
  Mislim da je kolagen UP stvarno dobar. Uzimam ga već dva mjeseca po dvije tablete dnevno i promjene su vidljive uglavnom na koži koja je već ljepša, podatnija i glađa. Zato ga i preporučujem!
 • Nakon dvije bočice vidim razliku

  Review by Tjaša Guzelj
  Prije sam uzimala kolagen svako jutro - 2 kapsule. Kupila sam ga zbog nokttiju koji su mi se uvijek rascvijetali. Mala razlika vidljiva je već nakon korištene dvije boce. Čekam vašu akciju 2 za cijenu 1 kako bih ponovno naručila kolagen.
 • Nokti su mi ojačali

  Review by Jana Novina
  Kolagen Up uzimam redovito, dvije kapsule svako jutro nakon doručka. U međuvremenu su mi nokti ojačali no kosa mi još uvijek ispada prilikom pranja. Danas ću naručiti još dvije doze.
 • Vrhunski proizvod

  Review by Leyla
  Moram priznati da sam zaista sumnjala u učinkovitost tog proizvoda, ali me je ugodno iznenadio. Kosa je snažnija i manje ispada, a čini mi se da je jako i narasla. Koža je lijepa i blistava. Jako dugo sam imala gelirane nokte i kad sam ih uklonila, moji nokti su bili krhki i lomljivi, a sad su zdravi i čvrsti. Zaista preporučujem ovaj proizvod.
 • Pozitivno me je iznenadio

  Review by Arnela Memic
  Nakon imunibiotika, svih hidrolata i ulja od šipka, još smo trebali ovo kao savršen zaključak njege, kako bi blistale iznutra i izvana....Stvarno nisam sumnjala u učinkovitost tog proizvoda i odmah sam uzela dvije kutijice
 • Super

  Review by Sabina Ciglic
  Nakon poroda mi je kosa nenormalno ispadala. Uzimanjem kolagen up-a stanje se jako poboljšalo. Također mi i nokti brže rastu (meni i sinu).
 • Pohvale

  Review by Darja Namar
  Kalogen UP uzimam po uputama, a mogu se pohvaliti čvrstim noktima, koji se više ne lome i listaju, te većom kvalitetom kose. Dodatak prehrani ću još uzimati, jer sam vrlo zadovoljna njime.
 • Više vlage

  Review by Mojca Seljak
  Korištenjem Kolagen UP-a nokti su već nakon 20 dana postali čvršći i ljepši. Čini mi se i da koža ima više vlage, jer je jako ugodna na dodir. :-)
 • Pohvale

  Review by Metka Pecek
  I ja koristim Kolagen UP već skoro mjesec dana. Mogu se pohvaliti čvrstim noktima, a koža na licu nije više tako suha, te ne znam je li to moguće, ali mi kosa brže raste, što vidim po izrastu.
 • Kosa je sjajna

  Review by Taira Ribic
  Moram priznati da kolagen up zaista djeluje. Sama već u osnovi imam neproblematičnu kožu, gustu kosu i duge nokte, ali mi se u zadnje vrijeme događalo da je moje tijelo pod velikim stresom i posljedično se to vidjelo i na koži. Postala je suha, izgubila elastičnost itd. Od kad uzimam kolagen up, sasvim je druga priča i više ne izgledam umorno, a kosa je sjajna. Zaista same pohvale. Definitivno ću ga uskoro opet naručiti
 • Bore su manje vidljive

  Review by Lilijana Merc
  Kolagen up konzumiram dobra 3 tjedna i vidi se da imam ljepšu kožu, glatku i blistavu. Korisim i hidrolat ruže i ulje od šipka, što sigurno u sinergiji utječe na ljepši ten. Bore su manje vidljive, ten je gladak i hidratiziran, iako sam već 15 dana na moru. Ne sunčam se puno i ne u vrijeme kad se to ne preporučuje. Pridržavam se uputa i nastaviti ću i dalje koristiti kolagen.
 • Kolagen up je super

  Review by Katja Medved
  Kolagen up je super. Čini mi se da mi je koža manje suha i kosa je jače glatka i sjajna. Uzimam ga uz doručak – po 2 kapsule, kao što je preporučeno.
 • Okrijepa nakon prošlogodišnje ozljede

  Review by Simona Plibersek
  Potrošila 60 kapsula - 2 svako jutro uključujući i MSM. Promjena na koži, skoro bez iritacija i zajedno s MSM-om osjetim promjenu u koljenima – okrijepa nakon prošlogodišnje ozljede.
 • Vrlo zadovoljna rezultatima

  Review by Tina Moskon
  Kolagen UP uzimam već neko vrijeme. Vrlo sam zadovoljna s rezulatatima, koji su vidljivi i na van. Oni su: ljepša koža, čvršći nokti i ljepša kosa. Uzimam jednu ujutro i jednu uz ručak.
 • Najzadovoljnija

  Review by Lidija Črešnik
  Baš danas sam tijekom doručka popila zadnje dvije kapsule. Vidim da je moja kosa, nokti i koža tip top. Ponovno ću naručiti, jer znam i provjerila sam i druge marke, ali sam s tvojim najzadovoljnija.
 • Sve pohvale

  Review by Ana Mihelic
  Osobno nisam očekivala neke pretjerane rezultate od kolagen up-a, ali sam se ipak odlučila isprobati ga. Rezultat je bio vidljiv prije svega na noktima i moram priznati da me ugodno iznenadio. Još od djetinjstva imam dosta čvrste nokte na rukama i nisam očekivala napredak, ali sad mi se uopće ne lome i dosta su čvršći i na nogama. Ukratko, super proizvod i sve pohvale.:)
 • Meni je VRHUNSKI

  Review by Jana Prezelj
  Kalogen pijem prema vašim uputama, dakle ujutro i navečer...meni je VRHUNSKI. Bravo cure, super ste.
 • Zaista super stvar

  Review by Tjaša Muc
  Nad kolagenom up sam apsolutno oduševljena. Čak su i moji nokti dosta čvršći, nego su bili prije korištenja kolagena up, a isto tako i kosa i koža. Zaista super stvar i snažno je preporučam!
 • Mekša kosa

  Review by Polona Rebersak
  Od kad uzimam kolagen, primijetila sam da je moja kosa dosta mekša i manje mi opada. Primijetila sam također i da su mi nokti čvrsti i ne lome se kao prije. Super proizvod!
 • Imam ljepšu kožu

  Review by Maruša Langus
  Nokti i kosa mi brže rastu i imam ljepšu kožu. Na početku sam ga uzimala svaki dan po 2 kapsule tijekom obroka, a sad ga ponekad i zaboravim i uzmem na svaka 2 ili 3 dana.
 • Nokti su čvrsti!

  Review by Martina Rancigaj
  Kolagen up uzimam već skoro 2 mjeseca i primjećujem da imam zaista ljepšu i napetiju, recimo tome sočnu kožu ! ;) Nokti su čvrsti! Još malo i morati ću ići po novu osobnu iskaznicu! Malo za šalu, malo za stvarno! Odličan proizvod! Preporučujem!
 • Sama ga uzimam svaki dan

  Review by Maja Gorjup
  Sama sam se za kupovinu vašeg kolagena UP odlučila, jer je veganski, a budući sam i sama veganka, kod vas sam prvi put primijetila veganski kolagen UP. Sama ga uzimam svaki dan, a do sad sam primijetila pozitivne promjene na koži, dosta je ljepša, nemam više toliko prištića i ostalih nepravilnosti.
 • Vaš proizvod Kolagen mogu pohvaliti

  Review by Tanja Martinovič
  Vaš proizvod Kolagen mogu pohvaliti, jer imam manje bolova u zglobovima ( imam tegobe s ramenom) i čini mi se da mi je mnogo bolje. Uzimam ga ujutro uz doručak, dvije ili jednu kapsulu.
 • Nokti i kosa su na prvi pogled ljepši i snažniji

  Review by Urška Hircizadel
  Sve rečeno o Kolagenu UP je istina. S lakoćom uzmeš 2 kapsule dnevno i nema podrigivanja. Učinci su vidljivi već nakon 1 kutijice, nokti i kosa su na prvi pogled ljepši i snažniji, koža je napetija, a zglobovi i mišići nakon sportskih aktivnosti se brže regeneriraju.

Napišite svoje mišljenje o: Kolagen UP 60 kapsula + besplatna dostava

Tvoj paket će biti kod tebe u roku par dana! Ako naručiš paket do 13 sati, šaljemo ga isti dan. Inače se trudim da sve narudžbe predane nakon 13 sati zapakiramo i pošaljemo odmah idući radni dan. 

Da li te zanima kako paket dođe do tebe? S dostavno službom GLS. Na dan kada pošaljemo paket dobit ćeš email od dostavne službe, obavijestit će te i o terminu kada će ti paket dostaviti. Ako ti termin ne odgovara javi im za novi termin. Putnik će te prije dolaska nazvati. S njim se možeš dogovoriti ako želiš da ti paket ostavi na paketomatu, benzinskoj postaji s kojom imaju dogovor. Putnici iz GLS-a su jako ljubazni i prilagodljivi i sigurno će te naći način da ti predaju paket.

Na izbor imaš 4 različita načina plaćanja:

 • plaćanje po pouzeću svom dostavljaču,
 • plaćanje s karticom (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • plaćanje preko Paypala.

Trošak dostave ovisi od visine narudžbe. Ako naručiš proizvode u ukupnoj vrijednosti od 400,0 kuna ili više je poštarina BESPLATNA. Ako tvoja košarica iznosi između 240,1 kuna i 399,9 kuna su troškovi dostave 16,00 kuna. Za narudžbu u vrijednosti do 240,0 kuna je trošak slanja 28,00 kuna.

:

Uz Kolagen UP 60 kapsula + besplatna dostava preporučujemo i

Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.