Besplatna eknjižica
close

Mjesec zdravog doručka. Provjeri akcijske cijene i savjete >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!
199.76 HRK
Malinca

Kolagen UP (60 kapsula) + besplatna dostava

Tražiš rješenje koje će ti pomoći do više kolagena, a želiš nešto što nije životinjskog izvora? Nešto što bi potaknulo stvaranje tvojeg vlastitog kolagena i pored lijepog izgleda, pobrinulo se i za vitalnost? Kolagen UP je inovativno rješenje za tebe!

Redovna Cijena: 199,76 kn

Bodovi lojalnosti S kupnjom ćeš dobiti 23 bodova lojalnosti. 23 bodova = 9,20 kn.

Dostupnost: Na Zalihi

Okvirno vrijeme dostave: četvrtak, 20. 2. 2020


Kolagen – trend ili nužnost?

O kolagenu, važnom graditelju naše kože, mišića, kostiju itd., moguće je pronaći mnogo toga.

Ako te je istraživanje dovelo na kakav forum o kolagenu, jer te zanima što je kolagen, da li je važan za kosu i kožu, saznanja su vjerojatno bila ovakva: većina kolagenskih dodataka je u prahu životnjskog izvora.  

Kolagen u prahu je često riblji kolagen, a kolagen možemo pronaći i u kapsulama, te hidroliziran kolagen.

Kad tijelo sintetizira takav kolagen, napravi samo ovo:uzme kolagen, razgradi ga i ugradi u svojo kožo.Naravno, kad ga uopće može, jer se na tržištu može pronaći toliko različitih inačica, koje tijelo uopće ne može iskoristiti.

Možeš li do kolagena doći drugačije?

Naravno!

Najbolji način je da tijelo kolagen proizvede apsolutno samo, a mi mu za to samo damo poticaj u obliku prirodnih biljnih ekstrakata, koji ne samo da potiču, već i štite kolagen u tijelu.

Takav prirodni kolagen je za tijelo najbolje rješnje.

Dodatak prehrani Kolagen UP

Kolagen UP je dodatak biljnog izvora, koji ne sadrži kolagen, no sadrži biljne ekstrakte,  koji tijelu pomažu da ponovno ubrzano pokrene svoju vlastitu proizvodnju kolagena.

Kolagen UP je:

 • Veganski
 • Bez glutena
 • Bez laktoze
 • Bez šećera, punila i ostalih dodataka 

Za kožu kao u mladosti

Kolagen UP sadrži 5 prirodnih sastojaka, i to:

 1. VitaminC, koji je sasvim prirodan, jer se nalazi u ekstraktu šipka. Vitamin C je važan za sintezu kolagena, a najbolji je naravno prirodni.
 2. Ekstrakt zelenog čaja, kojeg u Aziji već stoljećima piju, ne samo zbog energije, već i za mladost i vitalnost.
 3. Još jedan biljni ekstrakt je ekstrakt bambusa, koji sadrži silicijev dioksid, odnosno siliku. Silicij je element, kojeg tijelo koristi u procesima povezanim s kožom, kosom, noktima, a prema tvrdnjama raznih studija, važan je element, koji pridonosi tvorbi kolagena.
 4. Kolagen sastavljen iz aminokiselina. Zato su tri najvažnije, glicin, prolin i lizin, dodane i Kolagenu UP.
 5. Još jedan iznimno važan sastojak je standardizirani ekstrakt pšenice CERAMOSIDESTM, koji predstavlja važnu prednost ovog dodatka prehrani. Naime, radi se o pšeničnim ceramidima. I ljudska koža sadrži ceremide, a to su lipidi, koji djeluju kao molekule za signalizaciju i brinu za vlažnost kože. S godinama ih je sve manje, a posljedica je smanjena tvorba kolagena. 

Dakle, Kolagen UP je idealan biljni dodatak, koji na tijelo i njegove procese djeluje šire i jače cjelovito.

Tijelo potiče da djeluje isto, kao prije 25. godine starosti, kad se tvorba kolagena i slični procesi usporavaju.  

Upotreba Kolagena UP

Preporučena dnevna količina dodatka prehrani Kolagen UP su dvije kapsule. Obje uzmite tijekom jela, najbolje uz doručak ili ručak, uz mnogo vode. 

Dodatak prehrani Kolagen UP je primjeren za odrasle od 20 godina dalje.

Upozorenje:Preporučene dnevne količine, odnosno doze, ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati izvan dosega djece! 

Sastojci:

 • Sadržaj kolagen kapsule: mješavina aminokiselina (prolin, lizin, glicin), ekstrakt bambusa, ekstrakt zelenog čaja (Camellia Sinensis), ekstrakt šipka, CERAMOSIDES™ (ekstrakt pšeničnih sjemenki), ekološko riževo brašno, sredstvo protiv prianjanja silicijev dioksid.
 • Kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, biljni izvor.

 Dvije kapsule (dnevna doza) imaju 800 mg sadržaja:

 • 100 mg mješavine aminokiselina (prolin, lizin, glicin),
 • 100 mg standardiziranog ekstrakta bambusa (od toga barem 60 mg silicijevog dioksida – silike),
 • 100 mg standardiziranog ekstrakta zelenog čaja (od toga barem 95 mg polifenola i od toga 75 mg katehina),
 • 60 mg ekstrakta šipka (od toga barem 30 mg vitamina C – 37,5 % PDV*),
 • 30 mg CERAMOSIDES™ – standardiziran ekstrakt pšeničnih sjemenki (od toga barem 15 mg glikozilceramida i 12 mg digalaktozil-diglicerida (DGDG))

*PDU – preporučen dnevni unos

Upozorenje: Kod preosjetljivosti ili alergija na koji od sastojaka ovog proizvoda ili u slučaju uzimanja lijekova, prije upotrebe se posavjetujete sa svojim liječnikom.  

Čuvanje:Proizvod čuvajte na suhom i hladnom mjestu, te ga ne izlažite izravnoj svjetlosti i toplini.

Neto količina: 60 kapsula
Porijeklo: Slovenija 

Česta pitanja 

 • Što je kolagen?

Kolagen je izuzetno važna bjelančevina, koja u ljudskom tijelu djeluje kao ljepilo, koje veže tkiva. Predstavlja čak i do 30 % mase bjelančevina u tijelu, a tvore ga posebne stanice u koži, koje zovemo fibroblasti. Kolagen za kožu predstavlja izuzetno važan faktor. I to ne samo za napet i mladolik izgled kože.Kolagen za zglobove predstavlja nužnost, te naravno i za zdrave tetive, veziva … 

 • Što je ekstrakt CERAMOSIDESTM?

Radi se o ekstraktu pšenice, točnije pšenične ceramide, koja ne sadrži gluten. Ceramidi su lipidi, koji su u koži prirodno prisutni, ali ih je isto tako s godinama sve manje. Vrlo su važni za čuvanje fibroblasta, koji proizvode kolagen, a osim toga u koži zadržavaju vlažnost, koja brine za lijep, mladolik i zdrav izgled kože. 

 • Kakva je razlika između kolagenskih dodataka, kao što je kolagen u prahu i  Malincinog Kolagena UP?

Većina kolagenskih dodataka na tržištu, koja sadrže kolagen, je kolagen u prahu životinjskog izvora.Malincin Kolagen UP  je potpuno veganski, jer ne sadrži kolagen sam po sebi. Sadrži samo sastojke, koji tijelu pomažu da napravi svoj vlastiti kolagen. Osim toga, Kolagen UP sadrži i biljne ekstrakte, koji su za mladolik izgled kože u jednakoj mjeri važni kao i sam kolagen. 

 • Od koje starosti mogu uzimati Kolagen UP?

Kolagen UP je primjeren za sve od 20 godina pa nadalje. Posebno nakon 25. godine se uspore procesi proizvodnje kolagena u koži, a brzom opadanju pridonose i čimbenici iz okoline, kao što su sunce i onečišćenja. S kolagenom UP tijelo potaknemo da ponovno ubrzano proizvodi kolagen. 

 • Za koga je primeren Kolagen UP?

Kolagen UP je primjeren kako za žene, tako i za muškarce. Za sve one, koji imaju tegobe s kožom, često su ispostavljeni suncu, žele tijelo potaknuti ka vlastitoj proizvodnji kolagena, za vegane i za starije, jer je kolagen također i vrlo bitan faktor za očuvanje zdravih tkiva i zglobova. 

 • Smiju li ga konzumirati trudnice i dojilje?

Kolagen UP je sasvim siguran tijekom trudnoće i dojenja, jer sadrži samo prirodne ekstrakte i aminokiseline, koje su tijekom trudnoće, ali i kasnije, itekako poželjne. 

 • Uzimaju li se obje kapsule istovremeno?

Obje kapsule popijemo istovremeno tijekom jela uz mnogo vode. 

 • Kad je nabolje vrijeme za uzimanje Kolagena UP?

Najbolje je, ako kapsule uzmete tijekom doručka ili ručka. Kapsula sadrži ekstrakt zelenog čaja, stoga uzimanje uvečer nije preporučljivo.  

 • Proizvod sadrži ekstrakt pšeničnih sjemenki – da li Kolagen UP zbog toga sadrži i gluten?

Sjemenke pšenice ne sadrže gluten. Tek kad pšenica naraste se razvije gluten. Tako da ekstrakt pšeničnih sjemenki NE sadrži gluten i možete biti bez brige.

 • Kad mogu očekivati prve rezultate?

Zbog ceramida je moguće prve učinke primijetiti već nakon 15 dana, a s vremenom se stupnjuju, jer moramo dati tijelu vremena da počne ubrzano proizvoditi svoj kolagen.

 • Da li s Kolagenom UP napravimo kuru ili ga možemo uzimati stalno?

Kolagen UP je primjeren za stalnu upotrebu, jer sadrži samo prirodne sastojke, koji pomažu tijelu u sintezi vlastitog kolagena. 

 • Smijem li u isto vrijeme/zajedno uzimati Kolagen UP i Imunobiotike?

Kolagen UP i Imunobiotike možeš bez ikakvih problema uzimati istovremeno, jer se učinci međusobno ne isključuju. Kolagen Up sadrži samo prirodne ekstrakte, koji ne štete kulturama u Imunobiotiku. Savjetujemo da oboje odjednom uzmeš prije ručka. 

 • U proizvodu je ekstrakt pšeničnih sjemenki – da li u njemu zaista nema glutena?

Pšenične sjemenke ne sadrže gluten, jer se on razvije tek kad pšenica naraste. Dakle, ekstrakt NE sadrži gluten.

Recenzije Klijenta

 • Vrhunski proizvod

  Review by Leyla
  Moram priznati da sam zaista sumnjala u učinkovitost tog proizvoda, ali me je ugodno iznenadio. Kosa je snažnija i manje ispada, a čini mi se da je jako i narasla. Koža je lijepa i blistava. Jako dugo sam imala gelirane nokte i kad sam ih uklonila, moji nokti su bili krhki i lomljivi, a sad su zdravi i čvrsti. Zaista preporučujem ovaj proizvod.
 • Pozitivno me je iznenadio

  Review by Arnela Memic
  Nakon imunibiotika, svih hidrolata i ulja od šipka, još smo trebali ovo kao savršen zaključak njege, kako bi blistale iznutra i izvana....Stvarno nisam sumnjala u učinkovitost tog proizvoda i odmah sam uzela dvije kutijice
 • Super

  Review by Sabina Ciglic
  Nakon poroda mi je kosa nenormalno ispadala. Uzimanjem kolagen up-a stanje se jako poboljšalo. Također mi i nokti brže rastu (meni i sinu).
 • Pohvale

  Review by Darja Namar
  Kalogen UP uzimam po uputama, a mogu se pohvaliti čvrstim noktima, koji se više ne lome i listaju, te većom kvalitetom kose. Dodatak prehrani ću još uzimati, jer sam vrlo zadovoljna njime.
 • Više vlage

  Review by Mojca Seljak
  Korištenjem Kolagen UP-a nokti su već nakon 20 dana postali čvršći i ljepši. Čini mi se i da koža ima više vlage, jer je jako ugodna na dodir. :-)
 • Pohvale

  Review by Metka Pecek
  I ja koristim Kolagen UP već skoro mjesec dana. Mogu se pohvaliti čvrstim noktima, a koža na licu nije više tako suha, te ne znam je li to moguće, ali mi kosa brže raste, što vidim po izrastu.
 • Kosa je sjajna

  Review by Taira Ribic
  Moram priznati da kolagen up zaista djeluje. Sama već u osnovi imam neproblematičnu kožu, gustu kosu i duge nokte, ali mi se u zadnje vrijeme događalo da je moje tijelo pod velikim stresom i posljedično se to vidjelo i na koži. Postala je suha, izgubila elastičnost itd. Od kad uzimam kolagen up, sasvim je druga priča i više ne izgledam umorno, a kosa je sjajna. Zaista same pohvale. Definitivno ću ga uskoro opet naručiti
 • Bore su manje vidljive

  Review by Lilijana Merc
  Kolagen up konzumiram dobra 3 tjedna i vidi se da imam ljepšu kožu, glatku i blistavu. Korisim i hidrolat ruže i ulje od šipka, što sigurno u sinergiji utječe na ljepši ten. Bore su manje vidljive, ten je gladak i hidratiziran, iako sam već 15 dana na moru. Ne sunčam se puno i ne u vrijeme kad se to ne preporučuje. Pridržavam se uputa i nastaviti ću i dalje koristiti kolagen.
 • Kolagen up je super

  Review by Katja Medved
  Kolagen up je super. Čini mi se da mi je koža manje suha i kosa je jače glatka i sjajna. Uzimam ga uz doručak – po 2 kapsule, kao što je preporučeno.
 • Okrijepa nakon prošlogodišnje ozljede

  Review by Simona Plibersek
  Potrošila 60 kapsula - 2 svako jutro uključujući i MSM. Promjena na koži, skoro bez iritacija i zajedno s MSM-om osjetim promjenu u koljenima – okrijepa nakon prošlogodišnje ozljede.
 • Vrlo zadovoljna rezultatima

  Review by Tina Moskon
  Kolagen UP uzimam već neko vrijeme. Vrlo sam zadovoljna s rezulatatima, koji su vidljivi i na van. Oni su: ljepša koža, čvršći nokti i ljepša kosa. Uzimam jednu ujutro i jednu uz ručak.
 • Najzadovoljnija

  Review by Lidija Črešnik
  Baš danas sam tijekom doručka popila zadnje dvije kapsule. Vidim da je moja kosa, nokti i koža tip top. Ponovno ću naručiti, jer znam i provjerila sam i druge marke, ali sam s tvojim najzadovoljnija.
 • Sve pohvale

  Review by Ana Mihelic
  Osobno nisam očekivala neke pretjerane rezultate od kolagen up-a, ali sam se ipak odlučila isprobati ga. Rezultat je bio vidljiv prije svega na noktima i moram priznati da me ugodno iznenadio. Još od djetinjstva imam dosta čvrste nokte na rukama i nisam očekivala napredak, ali sad mi se uopće ne lome i dosta su čvršći i na nogama. Ukratko, super proizvod i sve pohvale.:)
 • Meni je VRHUNSKI

  Review by Jana Prezelj
  Kalogen pijem prema vašim uputama, dakle ujutro i navečer...meni je VRHUNSKI. Bravo cure, super ste.
 • Zaista super stvar

  Review by Tjaša Muc
  Nad kolagenom up sam apsolutno oduševljena. Čak su i moji nokti dosta čvršći, nego su bili prije korištenja kolagena up, a isto tako i kosa i koža. Zaista super stvar i snažno je preporučam!
 • Mekša kosa

  Review by Polona Rebersak
  Od kad uzimam kolagen, primijetila sam da je moja kosa dosta mekša i manje mi opada. Primijetila sam također i da su mi nokti čvrsti i ne lome se kao prije. Super proizvod!
 • Imam ljepšu kožu

  Review by Maruša Langus
  Nokti i kosa mi brže rastu i imam ljepšu kožu. Na početku sam ga uzimala svaki dan po 2 kapsule tijekom obroka, a sad ga ponekad i zaboravim i uzmem na svaka 2 ili 3 dana.
 • Nokti su čvrsti!

  Review by Martina Rancigaj
  Kolagen up uzimam već skoro 2 mjeseca i primjećujem da imam zaista ljepšu i napetiju, recimo tome sočnu kožu ! ;) Nokti su čvrsti! Još malo i morati ću ići po novu osobnu iskaznicu! Malo za šalu, malo za stvarno! Odličan proizvod! Preporučujem!
 • Sama ga uzimam svaki dan

  Review by Maja Gorjup
  Sama sam se za kupovinu vašeg kolagena UP odlučila, jer je veganski, a budući sam i sama veganka, kod vas sam prvi put primijetila veganski kolagen UP. Sama ga uzimam svaki dan, a do sad sam primijetila pozitivne promjene na koži, dosta je ljepša, nemam više toliko prištića i ostalih nepravilnosti.
 • Vaš proizvod Kolagen mogu pohvaliti

  Review by Tanja Martinovič
  Vaš proizvod Kolagen mogu pohvaliti, jer imam manje bolova u zglobovima ( imam tegobe s ramenom) i čini mi se da mi je mnogo bolje. Uzimam ga ujutro uz doručak, dvije ili jednu kapsulu.
 • Nokti i kosa su na prvi pogled ljepši i snažniji

  Review by Urška Hircizadel
  Sve rečeno o Kolagenu UP je istina. S lakoćom uzmeš 2 kapsule dnevno i nema podrigivanja. Učinci su vidljivi već nakon 1 kutijice, nokti i kosa su na prvi pogled ljepši i snažniji, koža je napetija, a zglobovi i mišići nakon sportskih aktivnosti se brže regeneriraju.

Napišite svoje mišljenje o: Kolagen UP (60 kapsula) + besplatna dostava

Tvoj paket će biti kod tebe u roku par dana! Ako naručiš paket do 13 sati, šaljemo ga isti dan. Inače se trudim da sve narudžbe predane nakon 13 sati zapakiramo i pošaljemo odmah idući radni dan. 

Da li te zanima kako paket dođe do tebe? S dostavno službom GLS. Na dan kada pošaljemo paket dobit ćeš email od dostavne službe, obavijestit će te i o terminu kada će ti paket dostaviti. Ako ti termin ne odgovara javi im za novi termin. Putnik će te prije dolaska nazvati. S njim se možeš dogovoriti ako želiš da ti paket ostavi na paketomatu, benzinskoj postaji s kojom imaju dogovor. Putnici iz GLS-a su jako ljubazni i prilagodljivi i sigurno će te naći način da ti predaju paket.

Na izbor imaš 3 različita načina plaćanja:

 • plaćanje po pouzeću svom dostavljaču,
 • plaćanje s karticom (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro),
 • plaćanje preko Paypala.

Trošak dostave ovisi od visine narudžbe.  Ako naručiš proizvode u ukupnoj vrijednosti od 400,0 kuna ili više je poštarina BESPLATNA. Ako tvoja košarica iznosi između 240,1 kuna i 399,9 kuna su troškovi dostave 16,00 kuna. Za narudžbu u vrijednosti do 240,0 kuna je trošak slanja 28,00 kuna.

 

 

:

Uz Kolagen UP (60 kapsula) + besplatna dostava preporučujemo i

Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.