zapri

Ideje za božićne darove ❤ Klikni OVDJE i provjeri akcijske cijene >>

Košarica
croatian

Tinca Malinca
rado će ti pomoći savjetom!

info@malinca.hr
099 7805 920

59.92 HRK

Homeogarden Prirodno sredstvo za zaštitu biljaka - Bolesti STOP 750 ml

Koncentrat gljiva KOMPLEKS 1 - kombinacija biljnih ekstrakata pripremljena prema homeopatskoj metodi pojačanja C 1. Sigurno za okolinu, ljude i životinje, inteligentno i s protistresnim učinkom!

Na zalihi još 5, stoga požuri!

Dostupnost: Na Zalihi

59,92 kn

Bodovi lojalnosti S kupnjom ćeš dobiti 7 bodova lojalnosti. 7 bodova = 2,80 kn.


Čili v prahu iz ekološke pridelave 25g

  • Bolesti STOP 750 ml
  • Sredstva za zaštitu biljaka
  • Slike strank

Koncentrat gljiva KOMPLEKS 1 prirodno jača biljke i tako povećava otpornost biljaka protiv infekcije gljivicama kao što su plijesni, pjegavost, rđe i druge bolesti.  

Upotreba

Dodati 250 ml sredstva u 10 litara vode za 50 -100 m2 ili 25 ml u 1 litru vode za zalijevanje biljaka u posudama ili za korištenje na malim površinama. Dozirajte uz pomoć čepa - 3 čepa sredstva u 1 L vode. Mjerna skala otisnuta je na bočnoj strani boce (uklonite karton). Jedinica mjere na skali je 125 ml, što je dovoljno za 5 L vode. Prije svake upotrebe bocu sa sredstvom dobro protresite. Prilikom pripravljanja mješavine najprije se u posudu doda sredstvo, zatim voda i sve se dobro promiješa. 

Da biste spriječili infekciju biljaka najbolje je ojačati biljke, sredstvo je preporučljivo koristiti i prije pojave bolesti. Pripremljenom supstancom zalijevati ili prskati mlade biljke i ponoviti postupak tijekom rasti.

U slučaju velike zaraze ili kod oštećenja biljke, potrebno je povećati dozu do 500 ml u 10 litara vode ili 50 ml u 1 litru vode i ponavljati zalijevanje u razmaku od nekoliko dana.

Sredstvo djeluje dugoročno, čak i prilikom obilnih padavina i može se koristiti nekoliko puta godišnje. Istodobnom uporabom agrokemikalija, učinak proizvoda se poništi. Sredstvo se ne koristi 10 dana prije ili nakon uporabe agrokemikalija. 

Gdje koristimo

Sredstvo se može koristiti na svim vrstama biljaka, kao što su povrtnice, voćke, drveće, ukrasno bilje i travne površine.Sredstvo lahko uporabljamo na vseh vrstah rastlin kot so vrtnine, sadno drevje, okrasne rastline in travne površine.

Kada koristimo

  •  Vanjske biljke: travanj - rujan.
  • Sobne biljke: siječanj - prosinac.

Tehnički i sigurnosni podaci: Aktivni sastojci nisu opasni za ljude i okoliš. Držati dalje od dosega djece. Čuvati zatvoreno na suhom mjestu u originalnoj ambalaži. Karenca ne postoji. 

Neto količina: 750 ml
Proizvedeno u Sloveniji.

O brandu Homeogarden

Tvrtka HomeOgarden osnovana je u studenom 2012. godine s namjerom pružiti korisnicima jednostavno, prirodno, sigurno i učinkovito rješenje za njegu biljaka i zaštitu od nametnika. Prije osnivanja tvrtke obavljen je razvoj proizvoda, priprema tehnologije te njihovo testiranje od strane ovlaštenih institucija (Biotehnički fakultet) uz suradnju s inozemnim stručnjacima na području poljoprivrede.  več

Prikaži sve artikle brandova Homeogarden

Komentarji o Prirodno sredstvo za zaštitu biljaka - Bolesti STOP 750 ml

Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.