Žličnjaki od griza

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI:
* 1 jaje 
* 20 g rastopljenog maslaca 
* 50 g pirovog integralnog griza  

OPIS POSTUPKA:
 Sva tri sastojka dobro promiješamo i ostavimo na kakvih pola sata u hladnjaku. Možemo  ih skuhati u juhi, a ako želimo juhu održati što bistrijom, skuhamo u posoljenoj kipućoj vodi. Žlicom uhvatimo malo mase (žličnjak bi se otprilike trebao 3x povećati) i potopimo žlicu u juhi, odnosno vodi i žličnjak će sam  'otplivati' dolje. Kuhamo približno 10 minuta, a zatim ih ostavimo stajati u juhi još kakvih 10 minuta, da zaista omekšaju i napune se okusom. 

VRIJEME PRIPREME: 15 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja

Prethodni post
Slijedeći post