Zeleni hrskavci

Ocijeni sa 1 do 5:
(5)
Broj ocjena: 1

SASTOJCI:
* 2 jaje
*  srednja tikvica
* 1 brokula
* 1 žlica zobenih pahuljica
* 2 žlice bučinog brašna
* sol
* biber
* malo kokosovog ulja  
 
OPIS POSTUPKA: Naribati tikvicu, posoliti i istisnuti tekučinu iz nje. Skuhati brokulu i skašati je vilicom. pomiješati tikvicu i brokulu te dodati jaja, zobene pahuljice, brašno, sol i biber. Rukama oblikovati polpete i peči na malo kokosovog ulja.

VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Marija Enia Majetić

SASTOJCI: * 2 jaje *  srednja tikvica * 1 brokula* 1 žlica zobenih pahuljica * 2 žlice bučinog brašna * sol * biber * malo kokosovog ulja     OPIS POSTUPKA: Naribati tikvicu, posoliti i istisnuti tekučinu iz nje. Skuhati brokulu i skašati je vilicom. pomiješati tikvicu i brokulu te dodati jaja, zobene pahuljice, brašno, sol i biber. Rukama oblikovati polpete i peči na malo kokosovog ulja. VRIJEME PRIPREME: 30 minRECEPT PRIPREMILA: Marija Enia Majetić
Prethodni post
Slijedeći post