Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (4.5.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i na pakete 1+1 gratis (Maca u kapsulama i Uri kompleks).

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Zdrava Snickers torta
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Zdrava Snickers torta

Za sve ljubitelje čokolade Snickers ovaj će kolač sigurno biti dobar i zdraviji izbor. Kolač se brzo priprema i ne zahtjeva posebne kulinarske vještine.

Ova torta pečena je u tepsiji promjera 20 cm, ali možemo uzeti i veću posudu za pečenje samo što će u tom slučaju torta biti niža.

SASTOJCI:

Suhi sastojci:

* 100 g brašna
* 30 g kakaa
* 1/2 žličice praška za pecivo
* prstohvat sode bikarbone
* prstohvat soli

Mokri sastojci:

* 60 g maslaca
* 80 g kokosovog šećera
* 1 jaje
* 1 dcl mlijeka (možemo koristiti i biljna pića)

Krema:

* 4 dcl slatkog vrhnja
* 2 žlice kokosovog šećera
* 1 žličica konjak glukomanana (ili želatine)
* 6 žlica maslaca od kikirikija

Čokoladni preljev:

* 1 dcl slatkog vrhnja
* 100 g tamne čokolade
* neslani kikiriki za ukrašavanje

PRIPREMA: Pomiješajte sve suhe sastojke. U drugoj zdjeli pomiješajte maslac (sobne temperature) dokne postane pjenast zajedno s kokosovim šećerom. S električnim mikserom miksajte 5 minuta.

Dodajte jaje i mlijeko i dobro promiješajte. Postupno dodajte suhe sastojke i ručno ih miješajte. Smjesa se miješa dok se ne dobije homogena smjesa.

U tepsiju stavite papir za pečenje ili temeljno premažite maslacem.

Pecite na 180 stupnjeva (ventilacijska pećnica) oko 20 minuta (pečenje također ovisi o veličini pečenja).

Ohladite biskvit.

Za kremu najprije umutite vrhnje s dodanim šećerom, a zatim dodajte konjak i maslac od kikirikija te dobro izmiješajte.

Oko biskvita stavimo prsten za tortu i na njega nanesemo kremu.

Otopite čokoladu i vrhnje na niskoj temperaturi. Ostavite da se malo ohladi pa prelijte preko kreme.

Ukrasite neslanim kikirikijem.

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi