Zdrava čokoladna tortica s malo ogljikovih hidrata
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Zdrava čokoladna tortica s malo ogljikovih hidrata

SASTOJCI:

* 6 jaja

* 200 g tamne čokolade

* 50 g kokosovog brašna

* 140 g koksovog ulja oz. masla

* malo ksilitola po želji (ili neki rugi zdravi zaslađivač)



OPIS POSTUPKA: Od bjelanjaka izmutimo čvrsti snijeg. Čokoladu i kokosovo ulje/maslo istopimo na laganoj vatri i ostavimo da se mlo ohladi. Zatim dodamo kokosovo brašno i žumanjke te na kraju lagano umiješamo snijeg. Masu ulijemo u pekač promjera 23 cm i pečemo 10-12 minuta na 200 stupnjeva.



Hranjiva  vrijednost: - 2975 kCal - 75 B, 65 OH, 260 M, 55g vlakana



VRIJEME PRIPREME: 15 minuta

RECEPT NAPISAO: Jasmin Zorko (Zdravi i fit)


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.