Veganski tatarski biftek
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Veganski tatarski biftek

SASTOJCI:
* 1/2 šalice kuhane zelene ili smeđe leće (leću skuhamo u slanoj vodi, isperemo s hladnom vodom i ocijedimo) 
* 1/2 šalice na suncu sušene rajčice (što bolje isperemo ulje s njih) 
* 1 jako mali luk (ili pola većeg luka) 
* 1 češanj češnjaka 
* 1 žličica senfa 
* 1/2 žličice crvene paprike u prahu 
* 1 žličica papra (ili više - po želji) 
* 1 žličica maslinovog ulja 
* svjež peršin 
* mljevena kumina 
* papar
Sol nije potrebno dodavati jer su sami sastojci dovoljno slani.

OPIS POSTUPKA: Sve navedene sastojke promiješamo u mikseru. Prije nego ponudimo možemo još ukrasiti s kaprama i peršinom.

VRIJEME PRIPREME: 15 min
RECEPT PRIPREMILAMaja Alič

Želiš poslati svoj recept?