Veganski pečeni njoki s povrćem
SASTOJCI:
* 250 g njoka
* 1/4 crvene paprike
* 1/4 žute paprike
* 1/2 manje tikvice
* 1 manji crveni luk
* 1 šaka cherry rajčica
* malo crnih maslina
* 1 žličica talijanskih začina
* 2 žlice maslinovog ulja
* 1 žličica soja umaka
OPIS POSTUPKA: Pećnicu uključiti na 220 °C. Sve povrće narežite na velike komade. Skuhajte njoke prema uputama na pakiranju. U četvrtastu posudu za pečenje (20 x 20 cm) dodajte narezano povrće, njoke, talijanske začine, maslinovo ulje i soja umak. Sve dobro izmiješajte, stavite u pećnicu i pecite oko 20 minuta. Pečene njoke još tople poslužite s povrćem.
VRIJEME PRIPREME: 45 min
RECEPT PRIPREMIO: Gašper Plankar
Komentari (0)