Veganski bounty
SASTOJCI:
* 150 g ribanog kokosa
* 150 g kokosovog mlijeka (tvrdi dio, ostatak iskoristite za recept ili smoothie)
* 1/4 žličice vanilije u prahu
* 1 žlica javorovog sirupa
* 200 g čokolade
* 1 žlica kakao maslaca
OPIS POSTUPKA: U multipraktik dodajte naribani kokos i miksajte jednu minutu. Zatim dodajte kokosovo mlijeko, vanilin prah i javorov sirup. Pomiješajte. Sljedeći korak možete pripremiti na dva načina. Prvi način: Oblikujte 15 mini pločica jednake veličine i stavite ih na lim za pečenje. Drugi način: Prebacite masu i rasporedite u silikonski kalup za pločice. Stavite lim za pečenje ili silikonski kalup u zamrzivač na oko 40 minuta. Otopite čokoladu i kakao maslac na pari. Na kraju pločice prelijte čokoladom i pospite ribanim kokosom. Vegan Bounty može izdržati u hladnjaku i do 2 tjedna, ili ga možete držati u zamrzivaču do mjesec dana.
VRIJEME PRIPREME: 90 minuta
RECEPT PRIPREMIO: Gašper Plankar
Komentari (0)