Umućena jaja s povrćem

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI:
* 2 jaja
*  ½ luka
*  ½ tikvice
*  ¼ paprike
* himalajska sol
* papar
* timijan
* maslinovo ulje
* parmezan

OPIS POSTUPKA:
 U posudici razmutimo jaja, te dodamo sol, papar i timijan. Luk nasjeckamo, a tikvice i papriku narežemo na manje komadiće. Na maslinovom ulju popržimo luk dok ne postakleni, a zatim popržimo još i tikvice i papriku. Pržimo nekih 10 minuta. Na povrće ulijemo jaja i pečemo na niskoj temperaturi uz neprestano miješanje, kako bi jaja ostala lijepo rahla. Kad postanu kremasta, jaja maknemo s vatre, no još uvijek su jače rijetka nego što bismo to željeli. Nastavimo s miješanjem i kad dobijemo željenu gustoću, po njima naribamo parmezan i odmah poslužimo.

VRIJEME PRIPREME: 20 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Anja

Prethodni post
Slijedeći post