Umak od rajčice
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Umak od rajčice

SASTOJCI: 

* žlica maslinovog ulja

* 1 paprika

* 1 luk

* 3 češnja češnjaka

* 1 žličica meda

* 4 rajčice

* 1 žličica himalajske soli

* prstohvat ljute papričice

* prstohvat papra

* bosiljak


* kopar



OPIS POSTUPKA: Na maslinovom ulju propržimo luk, nasjeckamo paprike na kraće trakice uz miješanje dok ne bude polu-gotova. Dodamo luk i češnjak i nastavimo sve zajedno miješati na laganoj vatri. Dodamo žličicu meda i nastavimo miješati. Dodamo narezanu rajčicu i miješamo dok se umak zgusne. Začinimo sa soli, ljutom papričicom, paprom. Dodamo bosiljak, kopar. Šalšu izblendamo na željenu teksturu

VRIJEME PRIPREME: 30 minuta

RECEPT PRIPREMILA: Romana Horvat  


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.