Ukusni keksi bez žita i laktoze

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI:
*1 šalica prirodnog kikirikijevog maslaca 
*3 žlice javorovog sirupa
*1 jaje 
*1/2 čajne žličica praška za pecivo
*manji komadići 85% tamne čokolade  

OPIS POSTUPKA: 1. U posudi dobro promiješamo sve sastojke. 2. Iz mase s rukama napravimo manje kuglice i stavimo ih na model na koji smo stavili papir za pečenje. Kada kuglicu stavite na papir pritisnite ju s vilicom da napravite keks. 3. Pećnicu zgrijete na 180 stupnjeva i pecite 10-12 minuta. 4. Probajte pričekati da se keksi ohlade - i onda uživajte :) 

TRAJANJE PRIPREME: 15 min 
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana K.

Prethodni post
Slijedeći post