Tortica od malina bez glutena i brašna
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Tortica od malina bez glutena i brašna

SASTOJCI: 

* 120 g kokosovog ulja

* 50 g kakaa

* 4 jaja

* 150 g ksilitola (ili drugi zaslađivač)

* 120 g orasa

Za nadjev:

* 250 g svježeg sira

* 50 g slatkog vrhnja

* 50 g ksilitola

* 150 g malina 


OPIS POSTUPKA: Pećnicu ugrijemo na 170 stupnjeva. Ulje istopimo i dodamo kakao u prahu te ostavimo da se ohladi. Žumanjke pjenasto izmiksamo, bjelanjke izmiksamo u tvrdi snijeg. U žumanjke dodamo ohlađen kakao, na kraju umiješamo još bjelanjke i mljevene orase. Pečemo u pekaču promjera  22-25 cm približno 20-22 minuta. KAda se tijesto ohladi, namažemo ga sa sastojcima za nadjev koje smo sve zajedno dobro promiješali. Ukrsimo s malinama.

Hranjiva vrijednost: - 3050 kCal - 95 B, 190 OH, 225 M, 35g vlakana

TRAJANJE PRIPREME: 60 minuta

RECEPT NAPISAO: Jasmin Zorko

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.