Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (4.5.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i na pakete 1+1 gratis (Maca u kapsulama i Uri kompleks).

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

VIDEO: Tofu paniran u badevima
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

VIDEO: Tofu paniran u badevima

SASTOJCI:

*250 g tofua

1 tanjur:
* 70 g brašna
* 100 g vode
* Sol, papar (po ukusu)
* Nekoliko žlica prehrambenog kvasca (opcionalno)
* Prstohvat curryja ili kurkume (za boju)
* 1 žlica češnjaka u prahu
Sve sastojke pomiješamo.

2 tanjur:
* Mljeveni bademi 

Dodatni sastojci:
* Maslinovo ulje za pečenje 

OPIS POSTUPKA: 1 paket tofua (250 g) pritisnemo da ostane što manje vode. Izrežemo ga na 3 tanje kriške. Svaku krišku najprije umočimo u tanjur 1, a zatim u tanjur 2.

U tavu ulijemo ekstra djevičansko maslinovo ulje i pržimo tofu dok ne postane hrskav s obje strane.

Ulje mora biti vruće da se tofu hrskavo zapeče. Zatim ga još približno 15 minuta pečemo u pećnici na 180 stupnjeva Celzija. 

Serviramo s prilogom po želji. Ja sam kao prilog odabrala tjesteninu u kremastom umaku od češnjaka. 

RECEPT PRIPREMILA: Anja Geč

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi