Tikvice s heljdinom kašom i povrćem

Ocijeni sa 1 do 5:
(4.7)
Broj ocjena: 3

SASTOJCI: Tikvice s heljdinom kašom i povrćem
* dvije srednje velike tikvice
* 50 g heljdine kaše
* 1 rajčica
* 1 paprika
* 1 mrkva
* biogetta
* manje mastan sir

OPIS POSTOPKA: Za početak skuhamo heljdinu kašu. Tikvice izrežemo na jednake polovice i izdubimo. Naribamo mrkvu i sir, a rajčicu i papriku dobro operemo te narežemo na manje komadiće. Nakon toga u posudu stavimo heljdu, mrkvu, rajčicu, papriku i biogettu te dobro promiješamo. S tako pripremljenom masom napunimo tikvice i po njima posipamo naribani sir. Tako punjene tikvice pečemo otprilike 30 minuta na 180 stupnjeva

RECEPT NAPISALA: Malinca Ana

Prethodni post
Slijedeći post