Tikvice s heljdinom kašom i povrćem
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Tikvice s heljdinom kašom i povrćem

SASTOJCI: 

* dvije srednje velike tikvice

* 50 g heljdine kaše

* 1 rajčica

* 1 paprika

* 1 mrkva

* biogetta

* manje mastan sir



OPIS POSTOPKA: Za početak skuhamo heljdinu kašu. Tikvice izrežemo na jednake polovice i izdubimo. Naribamo mrkvu i sir, a rajčicu i papriku dobro operemo te narežemo na manje komadiće. Nakon toga u posudu stavimo heljdu, mrkvu, rajčicu, papriku i biogettu te dobro promiješamo. S tako pripremljenom masom napunimo tikvice i po njima posipamo naribani sir. Tako punjene tikvice pečemo otprilike 30 minuta na 180 stupnjeva



RECEPT NAPISALA: Malinca Ana


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.