Tikvica s namazom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Tikvica s namazom

SASTOJCI:

* tikvica

* 1 manji luk

* 2-3 režnja češnjaka

* poriluk

* peršun

* 2 male žličice kiselog vrhnja

* 2 žlice svježeg sira

* himalajska sol

* 10 badema

* kokosovo ulje

* hladno stiskano bučino ulje



OPIS POSTUPKA: Tikvicu i poriluk narežemo na krugove. Na sitne komadiće narežemo luk, češnjak i peršun. U ugrijanoj tavici na kokosovoj masti prepržimo luk i poriluk te nakon nekoliko minuta dodamo češnjak i pržimo još 2 minute. Bademe narežemo na komadiće te ih isto tako prepržimo na kokosovoj masti. U jednu posudicu damo kiselo vrhnje i peršun, u drugu svježi sir, masu iz obe posude jednakomjerno razdijelimo u obe posudice. Na kraju još u svaku dodamo malo bučinog ulja i himalajske soli te promiješamo. Dobiveni namaz razdijelimo po tikvicama.

RECEPT SASTAVILA: Sandra Zadravec


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.