Slatki tost s breskvama
SASTOJCI: 
* 250 g ricotte 
* 1 jaje 
* 70 g eritritola (zaslađivač bez kalorija) 
* 2 breskve 
* 1 žličica cimeta 
* 1 žlica eritritola 
* 2 žličice kokosovog ulja 
* 9 feta integralnog tosta 
* bademovo brašno za posipanje 
* med 
 
OPIS POSTUPKA: Ricottu, 70 g eritrola i 1 jaje izmiješati mikserom. 2 breskve narezati na ploškice, dodati im žličicu cimeta, 1 žlicu eritrola i 2 žličice kokosovog ulja. Dobro pomiješati i kratko zapeći breskve na tavi. Na integralni tost staviti mješavinu s ricottom i preko poslagati pečene breskve. Zapeći sve na pek papiru u pećnici 15 minuta na 200, kako bi se ricotta i jaje stisli. Posuti bademovim brašnom te preliti s malo meda
VRIJEME PRIPREME: 45 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Andrea Brnjić
 
 
                                     
                                 
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                            



.png)
 
  
Komentari (0)