Sirova torta sa kokosom i malinama
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Sirova torta sa kokosom i malinama

SASTOJCI: 

* 1 šalica datulja

* 1 šalica indijskih oraščića ili nekih drugih orašastih plodova (bademi)

* 2 žličice kakaa u prahu

* 3,5 šalice kokosovog brašna

* 1/2 šalice kokosovog ulja

* 4-5 žlica agavinog sirupa

* malina (od malina možeš napraviti marmeladu - pola kg malina skuhaš s agavinim sirupom ili smeđim šećerom po žemlji ili izmiksati maline i agavin sirup u blenderu).

* čokolada (rastopljena tamna čokolada po želji)



OPIS POSTUPKA: Sloj po sloj (osnova, maline, čokolada) blendamo i ulijevamo u pekač za tortu (otprilike 24 cm promjera), te sve zajedno stavimo u zamrzivač preko noći. Čokoladu je dobro preliti preko torte tek kada se ostatak torte zamrzne, i po želji ju staviti još za neko vrijeme u zamrzivač.



VRIJEME PRIPREME: 30 min

RECEPT PRIPREMILA: Bernarda Valković


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.