Sirni kruh bez brašna
SASTOJCI: 
* 4 žličice konjak glukomanana u prahu 
 * 1 žlica praška za pecivo
 * 80 g naribanog parmezana
 * 3 jaja
 * 1 žlica maslinovog ulja
 * 3 žlice vode
 * prstohvat soli
OPIS POSTUPKA: S mikserom izmiksamo jaja. Dodamo vodu, maslinovo ulje, sol i prašak za pecivo i promiješamo. Za vrijeme miksanja polako dodamo 4 žličice konjak glukomanana. Na kraju dodamo još nariban parmezan. Dobiveno tijesto prelijemo u pekač za mafine koji smo prethodno namastili (8 kosov). Pečemo na 180 stupnjeva 15 minuta.
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja
 
 
                                     
                                
 
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                    



.png)
 
  
Komentari (0)