Sirni kruh bez brašna
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Sirni kruh bez brašna

SASTOJCI: 
* 4 žličice konjak glukomanana u prahu 
* 1 žlica praška za pecivo
* 80 g naribanog parmezana
* 3 jaja
* 1 žlica maslinovog ulja
* 3 žlice vode
* prstohvat soli

OPIS POSTUPKA:
 S mikserom izmiksamo jaja. Dodamo vodu, maslinovo ulje, sol i prašak za pecivo i promiješamo. Za vrijeme miksanja polako dodamo 4 žličice konjak glukomanana. Na kraju dodamo još nariban parmezan. Dobiveno tijesto prelijemo u pekač za mafine koji smo prethodno namastili (8 kosov). Pečemo na 180 stupnjeva 15 minuta.

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.