Rogačev puding s jagodama

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI: 
* 2 konzerve kokosovog mlijeka 
* 1 kiselo vrhnje 
* 2 čaše jagoda 
* 3-4 žlice rogačevog brašno 
* 1/2-1 žlica stevie 
* 1 mala žličica agar agar-a
 
OPIS POSTUPKA: Iz konzerve s žlicom uzmemo gusti dio kokosovog mlijeka (tekućinu pustimo). Gustom dijelu dodamo kiselo vrhnje, rogačevo brašno i steviu. 1 čašu jagoda pasiramo i dodamo je smjesi. Masu dobro izmiksamo da bude glatka. Drugu čašu jagoda na sitno narežemo i dodamo je masi. Tekući dio kokosovog mlijeka (približno 1 dl) zgrijemo do vrenja. Dodamo 1 malu žličicu agar agar-a i pustimo da vrije 1 minutu. Kada se malo ohladi dodamo k agar agar-u masu (obavezno k agar agar-u i ne obrnuto). Jako dobro promiješamo, nalijemo u čašice i pustimo u hladnjaku 2 sata odnosno dok se ne stvrdne.

Dobar tek. 

VRIJEME PRIPREME: 20 min
RECEPT PRIPREMILA: Antikandida Dieta

Prethodni post
Slijedeći post