Rižini krekeri s kikiriki maslacem i tamnom čokoladom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Rižini krekeri s kikiriki maslacem i tamnom čokoladom

SASTOJCI:
* 2 rižina krekera
* 20 g kikiriki maslaca
* 15 g tamne čokolade sa steviom
* dva prstohvata soli

OPIS POSTUPKA: Rižine krekere premažite s kikiriki maslacem, zatim s otopljenom tamnom čokoladom i na svaki stavite prstohvat soli. Stavite na 10 minuta u zamrzivač kako bi se sve dobro stisnulo.

VRIJEME PRIPREME: 5 minuta pripreme + 10 minuta hlađenja 
RECEPT PRIPREMILA:
 Martina Ferišak 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.