Riža bez kalorija s tuninim umakom
SASTOJCI:
*1/2 poriluka
*2 konzerve tune u maslinovom ulju
*200 ml vrhnja za kuhanje
*prstohvat himalajske soli
*2 vrećice riže bez kalorija
*30 g parmezana (po želji)
OPIS POSTUPKA: Poriluk operemo i narežemo na tanko. Na maslinovom ulju kojeg izlijemo iz tune popečemo poriluk (cca 5 minuta). Nakon toga dodamo tunu, pečemo 2 minute i na kraju dodamo još vrhnje za kuhanje i malo vode. Kuhamo još dodatne 3 minute i umak je pripremljen. Rižu skuhamo po uputama na vrećici i kuhanu dodamo u umak i dobro promiješamo. Po želji dodamo i naribani parmezan.
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja
Malinca Natalija
Hojla,hvala vam puno, jako smo sretni što vam se svidja naš program i nadamo se, da ćete biti zadovoljni sa odabirom.
Pozdrav
mery
Program je jako dobar.Slijedi odabir,narudžba i konzumiranje!