Riba iz pećnice s povrćem u voku
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Riba iz pećnice s povrćem u voku

SASTOJCI:

* veći file šarenice koju prerežemo na pola ili na dva manja komada

* 2 žlice maslinovog ulja

* 2 žlici kokosovog ulja

* 1 luk

* ¼ glavice kupusa

* 2 rajčice

* 2 paprike

* mahune (prethodno malo prekuhane ili zamrznute)

* sol, papar

* začini (po želji – jaz sam upotrijebila curry, ružmarin, origano, češnjak u prahu, peršin)



OPIS POSTUPKA: Alu foliju stavimo u pekač i na nju file šarenice. Polijemo s maslinovim uljem i začinimo. Rubu pokrijemo s alu folijom i stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na 180  stupnjeva te pečemo približno 20 minuta. U međuvremenu na kokosovom ulju prepržimo nasjeckani luk. Kada požuti dodamo narezani kupus, rajčicu, papriku i mahune. Posolimo, začinimo s češnjakom u prahu, dodamo malo vode i kuhamo na pari još minuta do sva voda ne ishlapi. Na kraju dodamo još papar i ružmarin.

VRIJEME PRIPREME: 30 minuta (+ 10 minuta pripreme povrća)

RECEPT NAPISALA: Malinca Dragana  


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.