Rezultati ankete: Zašto vjerujete Malinci?

Rezultati ankete: Zašto vjerujete Malinci?

Nedavno smo napravile anketu o zadovoljstvu s kupnjom na www.malinca.hr, rezultate važnog pitanja ''Koji je glavni razlog za kupnju na www.malinca.hr?''  možete naći ispod.

Vesela i ponosna sam da vas je 41,2% odgovorilo  da su glavni razlozi kvalitetni i ekološki proizvodi. Ekipa Malince već se od samog početka trudi nuditi proizvode najbolje kvalitete i iz kontroliranog ekološkog uzgoja. Trudimo se da su proizvodi svježi i što manje procesirani. Istina je da puno  namirnica ne raste kod nas ili raste u malim količinama i zato ih moramo uvoziti iz drugih država. Svejedno pazimo da imamo za svaki proizvod informacije o načinu uzgoja.

Na drugo mjesto ste stavili i to vas 17,9 % ponudu proizvoda koje drugi nemaju. Rezultat nas nije iznenadio jer je u Malinci stvarno puno proizvoda i marki koje u drugim trgovinama nisu dostupne odnosno teško ih možete naći.  Zapišemo si i vaše prijedloge ako želite da uključimo neki novi proizvod. I tako se naša online ostava polako puni :) Na početku smo imale u ponudi oko 100 proizvoda, danas možeš naći u Malincini ostavi više od 1000 različitih proizvoda, od toga je  ¼ pod markom Malinca. Ako imaš ideju za kakav novi proizvod ili marku pošalji mi ga na nastja@malinca.hr

Na treće mjesto ste kao glavni razlog za kupnju (13,5 %) stavili zdrave recepte koji uključuju Malincine proizvode. I na tom području se jako trudimo – u 4 godine smo na blogu objavile 1932 recepta i članaka o zdravom načinu života :) Puno smo ih same napisale, još više smo ih dobile od naših krasnih kupaca. Zdrav recept možeš predati s klikom OVDJE i tako možeš pomoći i drugima kod ideja za pripremu zdravih obroka.

Osim glavna 3 razloga ste pri odluci za kupnju napisali još: akcijske odnosno ugodne cijene, brzu dostavu, povjerenje prema ekipi i poklon pri kupnji. 

Rezultati ankete su stvarno potvrdili našu viziju i misiju. Ne sjećam se da li sam ti već rekla što je naša vizija i poslanstvo koje smo si Malince zadale još na početku prije 4 godine. Danas ću ti otkriti: 

Poslanstvo Malince: Edukacija ljudi o zdravom načinu života preko zdrave prehrane, zdravih recepata, sporta, ekologije i istovremeno ispunjavanja želja naših kupaca.

Glavna prednost Malince pred konkurencijom: Garantiramo kvalitetne proizvode za zdrav način života kojima vjeruje više od 60.000 zadovoljnih korisnika.

Vizija Malince: Postati glavna firma u Europi na području prodaje zdrave prehrane preko interneta.

Da znam, ciljamo visoko ali mi smo mlada, ambiciozna ekipa cura koja razmišlja bez granica i ograničenja. Trenutno radimo vrijedno kao mravi na hrvatskom i slovenskom tržištu, uskoro se širimo i u Njemački u Austriju.  

I dalje ćemo se truditi ostvarivati naše vizije i ideje i nadamo se da ćeš još puno puta doći na www.malinca.hr. Za sve prijedloge, ideje i kritike smo ti uvijek na volju na info@malinca.hr  ili na telefonski broj 099 7805 920.