Rezanci od špinata s umakom od brokule i cvjetače
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Rezanci od špinata s umakom od brokule i cvjetače

SASTOJCI: 

* 500 g rezanaca od špinata

* prstohvat himalajske soli

* kokosovo ulje

* malo maslinovog ulja

* 1 veliki luk

* srednje velika brokula

* srednje velika cvjetača

* zobena za kuhanje

* režanj češnjaka



OPIS POSTUPKA: Rezance skuhamo ˝al dente˝ i dodamo malo maslinovog ulja te dobro promiješamo.  Cvjetaču i brokulu skuhamo odvojeno od rezanca i samo do polovice.  Nasjeckamo luk i popržimo ga na kokosovom ulju. Dodamo mu kuhanu brokulu  i cvjetaču te malo zalijemo vodom. Kuhamo 5 minuta i ispasiramo sa štapnim mikserom. Kuhamo još 10 minuta, zatim dodamo nasjeckan češnjak, malo soli i zobene kreme za kuhanje. Kuhamo još 5 minuta i sve dobro promiješamo. Umak prelijemo p orezancima i ukrasimo sa mješavinom različitih sjemenki.

TRAJANJE PRIPREME: 60 minuta

RECEPT NAPISALA: Malinca Tea  


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.