Palenta pizza s tunom

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI : 
* 60 g palente
* 1 konzerva tune
* naribani sir
* Dodaci: kuruza, rajčica, mozzarella sir, rikola, sol

OPIS POSTUPKA: Palentu skuhamo( po uputama za kuhanje palente ) i posolimo. Kuhanu palentu izlijemo u okrugli pekač ( protvan, tepsiju ) koji smo prije obložili papirom za pečenje. Pričekamo da se palenta malo ohladi i stvrdne. U međuvremenu u posudi pomiješamo tunu iz konzerve s nekoliko žličica kuruze. Tunu i kuruzu zatim jednakomjerno rasporedimo po palenti, dodamo nasjeckanu rajčicu, nariban sir i zapečemo u pećnici približno oko 20 minuta na 200°C. Nakon pečenja na pizzu od palente dodamo rikolu i mozzarellu.

VRIJEME PRIRPEME: 25-30 min
RECEPT PRIPREMILA: Bojana Redenšek

Prethodni post
Slijedeći post