Raffaello zobena kaša preko noći
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Raffaello zobena kaša preko noći

SASTOJCI:
* 45 g zobenih pahuljica
* 160 ml (biljnog) mlijeka
* 10 g proteina vanilije
* 20 g mljevenog kokosa
* 1 žlica mljevenog lanenog sjemena
* 1/4 žličice soli

OPIS POSTUPKA: Sve sastojke pomiješajte u blenderu, smjesu ulijte u posudu i stavite u hladnjak na najmanje nekoliko sati, a najbolje preko noći. Da, tako je jednostavno!

VRIJEME PRIPREME: 5 minuta (i preko noči) 
RECEPT PRIPREMILA: Monika Škorjanc - earthlymonika

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.