Najbolji probiotici sa prebioticima

Najbolji probiotici sa prebioticima

3

Osjećaš se loše, umorno, nemaš energije ni motivacije za svladavanje svakodnevnih obaveza?

Potpuno te razumijem …

Srećom, tvoju situaciju možemo jako brzo promijeniti.

Najprije moraš razumjeti da se razlog tvojih tegoba skriva tamo dolje – u tvojim crijevima. Naime, o crijevnoj flori ovisi mnogo toga. Između ostalog i kako se osjećaš, koliko imaš energije i koliko je snažan tvoj imunitet. Iznenađujuće, zar ne?

Tvoju crijevnu floru čine različne bakterije - dobre i loše. U tijelu odrasle osobe ih ima između 1,5–2 kg, što je sasvim normalno.

Kako bi tamo sve funkcioniralo, vrlo je važno da su dobre bakterije uvijek u prednosti. Do većeg broja dobrih bakterija mogu ti pomoći probiotici u kapsulama kojima najbolje uvjete stvoriš tako da odabereš one kojima su dodani i prebiotici. No, o tome malo kasnije.

S hranom u organizam ulaze različite hranjive tvari, ali nažalost i brojne bakterije koje nisu dobre za naše zdravlje. Tad stupe u akciju dobre bakterije koje često već u samom probavnom traktu napadnu loše bakterije i tako nas očuvaju zdravima.

Sad ti je sigurno već malo jasnije zašto za crijeva kažemo da je organ značajan za imunitet.

Za održavanje zdrave crijevne flore, u prvom redu je važno imati dobar omjer između loših i dobrih bakterija u tijelu.

Upravo tu se često pojavi veliki problem. Zbog modernog načina života, vrlo brzo mogu loše bakterije preuzeti nadzor i zavladati u tvojim crijevima. Katastrofa. 

Što se tad događa u crijevima? Dobre bakterije, koje ne dobiju dovoljno hranjivih tvari, počnu umirati.

A tebe počnu mučiti nadutost u trbuhu, vjetrovi, grčevi u trbuhu, zatvor i brz pad imuniteta koji te baci u krevet.

Što sad?

U pomoć pozovi vojsku korisnih bakterija!

Pored dodatnog unosa probiotskih namirnica, kao što su zelje, repa, jogurt, kefir, rotkvice, avokado itd., savjetujem ti da svoje tijelo opskrbiš kvalitetnim probiotičkim dodatkom prehrani.

Imunobiotici su probiotici – vojska korisnih bakterija koja spriječava širenje loših bakterija i oko tebe gradi zaštitni zid.

Možeš ih naručiti klikom OVDJE. Imunobiotici

Malince smo se jedinstvenom mješavinom probiotičkih bakterija i prebiotika (hrana za probiotike), pobrinule da probiotici u razdoblju korištenja osiguravaju čak 20 milijardi živih kultura po kapsuli.

Možeš li si zamisliti? Sa samo jednom kapsulom na dan i bez pretjeranog napora, možeš riješiti svoje tegobe s probavom i konačno ojačati imunitet.

Da, tako je jednostavno.

Zadovoljna korisnica Marta nam se već pohvalila s vrlo poticajnim učincima:

"Prije korištenja sam imala vrlo nadut trbuh i probleme sa stolicom. Cijelo vrijeme me bolio trbuh i morala sam nešto napraviti po tom pitanju. Budući da sam prije nekog vremena (zbog kandide) imala jako pozitivna iskustva s probioticima, znala sam što moram nabaviti. I istina je. Već nakon samo 5 dana osjećam olakšanje!"

Vjerojatno te zanima koliko brzo probiotici djeluju?

Svačija crijeva su drugačija. Na neka probiotici djeluju već nakon par dana. U svakom slučaju preporučuje se uzimanje barem 2 mjeseca, jer je toliko vremena potrebno da dobre bakterije nadvladaju loše i stvore ravnotežu u crijevima. 

Vita je na primjer prve učinke primijetila već nakon 14 dana korištenja:

''Malincine probiotike u kapsulama uzimam već dobra dva tjedna i od tad je moja probava odlična, te se bolje osjećam i popravio se moj imunitet ...''

''Probiotike sam redovito uzimala mjesec dana i priznajem da sam primijetila mnogo pozitivnih učinaka, prije svega vezanih za probavu i kako se osjećam. Osjećala sam se manje naduto i imala sam više energije. U svoj ritam sam ih uključila vrlo jednostavno i to tako da bih svaki dan prije ručka popila jednu kapsulu. Preporučila sam ih i svojim prijateljicama,koje su također njime vrlo zadovoljne.'' Ivona

Imunobiotike je preporučljivo uzimati i kao preventivu, osobito na prijelazu godišnjih doba, odnosno u slučaju promjena (ponovne tegobe). 

Želiš ih isprobati? Probiotici (s dodanim prebioticima) u obliku Imunobiotika te čekaju OVDJE.

Imaš poteškoće s dermatitisom? 

Imunobiotici su se pokazali učinkovitima i kao sredstvo za spriječavanje i liječenje atopijskih bolesti.

''Uzimanjem imunobiotika sam izliječila atopijski dermatitis. U prvih 14 dana uzimanja pokazala se očita razlika, a nakon mjesec dana nisam više imala simptome. Koža je ozdravila i primijetila sam poboljšanje i u borbi protiv virusa,kad bih oboljela. Bili su mi velika pomoć i pri eliminaciji mliječnih proizvoda iz prehrane. Super sam zadovoljna proizvodom i preporučujem ga i ostalima.'' Vanesa Rener

Piješ li antibiotike? 

Vjerojatno već znaš da pomoću antibiotika ubijaš štetne bakterije. No, mnogi još uvijek ne znaju da njime ubiju i mnoge zdrave, korisne bakterije, te posljedično ruše svoj imunitet.

Znaš li da je tvojoj crijevnoj flori potrebno čak 6 mjeseci nakon kure s antibitoicima da se potpuno obnovi i da se okrijepi tvoj imunitet. Da, točno tako.

Naime, svakim liječenjem antibioticima, drastično se sruši bakterijska ravnoteža između dobrih i loših bakterija u tvojim crijevima. To pak može uzrokovati nove tegobe – najčešća nuspojava su probavne smetnje i pad imuniteta. 

Izbjegni začarani krug tegoba s Imunobioticima.

Ukoliko se još uvijek pitaš jesu li Imunobiotici namijenjeni i tebi, dolje pročitaj odgovore na najčešće postavljena pitanja, koje su mnogi postavljali. 

Kako znam da su mi potrebni Imunobiotici, odnosno koji su znakovi? 

Često te samo tijelo upozori na nedostatak dobrih bakterija. Pojave se probavne smetnje, najčešće u obliku nadutog trbuha, zatvora ili proljeva ili najgore – općenito se loše osjećaš - umor i pad energije. 

Dakle, ako ti se čini da si neprestano na bolovanju, vrijeme je za akciju. 

Kad moram početi s korištenjem? 

Uzimanje Imunobiotika savjetuje se tijekom prijelaznih razdoblja (prije svega u jesen i na proljeće), kad obično dolazi do pada imuniteta, čestih virusnih oboljenja, probavnih smetnji,.. Također, osobito se preporučuje uzimanje Imunobiotika tijekom liječenja antibioticima i kod kandide.

Na što moram paziti kad kupujem probiotike?

Najbolji probiotici moraju sadržavati kvalitetne sojeve bakterija. Nije važan samo broj sojeva, već i njihova kombinacija. Dobar probiotik mora sadržavati barem milijardu živih bakterija. Najstabilniji su bakterijski sojevi u prahu, zato se najviše savjetuju probiotici u kapsulama.

Kvalitetni probiotici moraju pored probiotskih bakterija sadržavati i hranu za njih, t.j. prebiotike. Prebiotici potiču rast i razmnožavanje korisnih bakterija i nužni su za njihovo učinkovito djelovanje.

Za razliku od ostalih prosječnih proizvoda, Malincini probiotici – nazvani Imunobiotici, sadrže 16 jedinstvenih super probiotičkih organizama, udruženih u čak 20 milijardi probiotskih kultura po samo jednoj kapsuli.

Probiotici i prebiotici u Malincinim Imunobioticima dodatno su zaštićeni posebnom DR HPMC kapsulom, koja im omogućava da se aktiviraju tek nakon što dođu u crijeva (DelayedRelease). Zbog toga djeluju točno tamo, gdje su najpotrebniji.

Kad i kako mogu uzimati Imunobiotike? 

Imunobiotike je najbolje uzimati prije ručka ili večere. Hrana pobrine da probiotici i prebiotici što brže stignu na mjesto gdje su najpotrebniji – u tanko crijevo. Uzimanje Imunobiotika nakon obroka ili na prazan želudac nije preporučljivo jer je u želucu tad najviše kiseline, koja može ubiti probiotičke bakterije. Popij ih s čašom vode ili čaja. 

Što su prebiotici (t.j. fruktooligosaharidi i biljni inulin)? 

Zadnjih se godina za uspješno djelovanje probiotika sve više naglašavaju također i takozvani prebiotici. To su vlakna – hrana za probiotske bakterije, koja stvara ugodnu okolinu za rast i razmnožavanje u crijevima. Naime, hrana je nužna za život i djelovanje probiotika.

Prebiotici tako ne utječu samo na korisne bakterije, koje tvoja crijeva već sadrže, već i na probiotike koje u tijelo dodatno unesemo.

Imaš li već dovoljno informacija da se pridružiš već više od 3.907 zadovoljnih korisnika i korisnica Imunobiotika?

Ako je tvoj odgovor da …

Super!

Jedva čekam da ti pošaljem paket Imunobiotika, koji je dostatan za mjesec dana korištenja. Naruči ih klikom OVDJE.

Komentari (3)

Malinca

Pozdrav Anamari.
Primjereno je i za odrasle (i trudnice) kao i za djecu nad 14 godina. Uzmite minimalno 3 mjeseca ali ništa se neće dogoditi ako ga stalno uzimate bez prekida.

Anamari

Od koje godine života ih je preporučljivo uzimati i koliko bez prekida?

Mirjana Lončarić Bartula

Koristim vaš magnezij,naručujem već drugu turu i zadovoljna sam.
Trenutačno ne mogu kupiti probijotike ,ali rado ću ih iskušati .
Lp Mirjana