Popis najboljih ideja za poklone

Popis najboljih ideja za poklone

Najljepše je ako onima koje volimo poklonimo svoje vrijeme. Budući da ovih dana dobivamo puno pitanja što pokloniti, odlučili smo napraviti popis najboljih ideja za poklone koji će ti svakako pomoći. Ove godine smo se posebno potrudili i pripremili zaista prekrasne poklon pakete koji će primateljima izmamiti osmijeh na lice i iskreno ih usrećiti …

Pitaš li se  što ove godine pokloniti svojim najdražima?

U ovogodišnjoj blagdanskoj vreći s poklonima našli su se prekrasni paketići zapakirani u  razigranoj i lijepoj poklon kutiji.

Na taj način želimo poslati što više sreće i smijeha, jer sreća nije ozbiljna, perfektna i uštogljena, već se krije u srcima i osmjesima.

U poklon paketima pronaći ćeš sljedećih pet poklona:

  • Paket čokoladno guštanje, koji je upravo ono što obećava. Razmazi se crnom čokoladom sa stevijom i crnom čokoladom s malinama, namazom od čokolade i lješnjaka i Happy Cacao mixom. Sva četiri proizvoda prava su čokoladna fantazija koja miluje osjetila.
  • Antiage paket  može razveseliti sestru, prijateljicu, mamu, baku, tetu... Paket uključuje organski hidrolat damask ruže i organsko hladno prešano ulje od šipka, koji zajedno pružaju savršenu večernju njegu za sve tipove kože.
  • Cjelodnevna njega lica je poklon za svakoga tko želi nešto više. Hidrolatu ruže i organskom ulju od šipka dodali smo prirodnu kremu za lice koja sadrži čak 98% prirodnih sastojaka, a koža ju apsolutno obožava. Čak i ona najosjetljivija.

Poklon paketi po tvom izboru …

Ako među navedenim paketima nema proizvoda koje želiš pokloniti, evo još nekoliko zanimljivih ideja koje ti mogu pomoći. Po želji, ako je to moguće s obzirom na dimenzije 240 x 160 x 70 mm,  možemo ih zapakirati i u našu poklon kutiju ...

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.