NOVO! Prirodni balzam za čišćenje lica

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelje (20.7..) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate i poklon bonove.

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Polpeti od kvinoje
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Polpeti od kvinoje

SASTOJCI: 

* 1 posudica kvinoje

* 2 jaja

* 1/4 žličice himalajske soli

* 1 žličica peršina

* 1 manji luk narezan na komadiće

* 2 glavice češnjaka narezan na komadiće

* 1-2 fino naribane mrkve

* zobeno brašno

* papar

* nariban parmezan (po želji)

* kokosovo ili maslinovo ulje




OPIS POSTUPKA: Kvoniju prvo skuhamo i ohladimo. Dodamo jaja, luk, češnjak, parmezan, i začine te dobro primiješamo. Zatim polako dodajemo zobeno brašno toliko da iz mase možemo oblikovati polpete. Pečemo ih na kokosovom ili maslinovom ulju dok ne dobiju lijepu  zlatnu boju.



TRAJANJE PRIPREME: 60 minut

RECEPT  NAPISALA: Mojca Perdih


 


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi