Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (4.5.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i na pakete 1+1 gratis (Maca u kapsulama i Uri kompleks).

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Polpete od tune sa zobenim pahuljicama
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Polpete od tune sa zobenim pahuljicama

SASTOJCI za 12 polovica:
* 3 male konzerve tune
* 30 g zobenih pahuljica
* 10 g bademovog brašna
* 1/2 male konzerve graška
* 1/2 male konzerve kukuruza
* 2 jaja
* 1 mrkva
* 1 mali luk
* sol papar
* peršin
* sok od limuna

OPIS POSTUPKA: Zagrijemo pećnicu na 200 ° C. Ocijedimo što više ulja iz tune, a grašak i kukuruz operemo pod mlazom vode. U posudu naribamo mrkvu, dodamo tunu, zobene pahuljice, jaja, nasjeckani luk, bademovo brašno, grašak i kukuruz, te začinimo solju, paprom i (ako je moguće sa svježim) peršinom. Sastojke dobro izmiješajte da se međusobno prožmu. Zatim masu zagrabimo žlicom, oblikujemo okruglice i stavimo ih na pleh obložen papirom za pečenje. Stavimo posudu s polpetama u pećnicu i pečemo ih oko 30 minuta. U međuvremenu ih preokrenemo i na kraju, po potrebi, pečemo 5 minuta na programu ventilacije da postanu hrskavi. Prelijemo polovice limunovim sokom.

VRIJEME PRIPREME: 45 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Julija Srpčič

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi