Pokloni za djecu

Pokloni za djecu

Darivanje djece lijepa je tradicija koja igra važnu ulogu u oblikovanju dječjih vrijednosti i identiteta. Darivanje je više od samog davanja materijalnih stvari, jer darivanjem učimo lekcije i vrijednosti, posebice dobrotu, velikodušnost, dijeljenje s drugima i empatiju...
 
Najbolji darovi pomažu djeci istražiti svijet na nove načine, a još je bolje ako im poklonimo nešto korisno ili možda svoje vrijeme da s njima nešto kreiramo ili pripremimo u kuhinji. Od samog poklona često je važnije iskustvo i pozitivni osjećaji koje dijete doživi kada dobije dar.
 
U Malinci smo zato pripremili popis darova koji su korisni, ugodni, lijepi, ukusni i prilagođeni djeci, a s njima možemo napraviti i pravu kuharsku zabavu koja će djeci ostati u lijepom sjećanju.
 
Drage mame, tate, tete, stričevi, bake, djedovi i svi koji djeci želite pokloniti nešto s notom Malince, ovi pokloni sigurno će se svidjeti i djeci i njihovim roditeljima.
 
 
1. Ukusno, ali zdravo...


Kada želimo nešto dobro i ukusno za djecu, možemo im pokloniti proizvode koji će njihove obroke učiniti zdravima i ukusnima...
 
Čokomalinček iz ekološke proizvodnje
je ukusna kašica sa zobenim pahuljicama i kakaom koju djeca jako vole. U simpatičnom pakiranju s medvjedićem i pripadajućom bojankom, koja sadrži i zanimljive zagonetke za djecu, može biti savršen poklon za malu i malo veću djecu.
 
Čokoladni proizvodi zasigurno su jedan od najtradicionalnijih poklona za djecu. Još je bolje ako su malo zdraviji, a opet nevjerojatno ukusni. Paket čokoladnih proizvoda iz Malince stoga sadrži ukusni namaz od čokolade i lješnjaka punog okusa čokolade kojeg vole sva djeca, te Čokomalinček i ukusnu čokoladu sa stevijom i čokoladu s dodatkom malina.
 
Paket hrane za djecu odlično je rješenje kada želimo pokloniti više zdravih i ukusnih proizvoda, a uključuje Čokomalinček, namaz od čokolade i lješnjaka, pirov griz i dvije ukusne energetske pločice – jednu s okusom čokolade i jednu s okusom maline – koje su više nego odlična zdrava slastica.


 
2. Kuhinjska zabava za male i velike...

Kako bi kreiranje u kuhinji bilo zaista zabavno, pripremili smo poseban paket za izradu mini palačinki, koje kod djece bude oduševljenje i uvijek izmame blistav osmijeh...
 
Paket za mini palačinke sadrži ovogodišnji hit - prekrasnu tavu za pečenje mini palačinki od izdržljivih i zdravlju neškodljivih materijala te namaz od čokolade i lješnjaka kako bi mini palačinke bile zaista najbolje.
 
 
 
3. Zaslađivanje na zdrav način...


Ali što ako želimo pokloniti nešto slatko i ukusno, ali želimo da umjesto slatkiša možemo pokloniti nešto zdravije?
 
Imunobiotici i Multivitamini za djecu izvrstan su slatki kompromis između zdravog i slatkog jer su to ukusni gumeni bomboni s okusom maline (Imunobiotici) te jagode i naranče (Multivitamini), koji ne sadrže šećer, umjetna bojila i arome.
 
Ukusnim bombonima možemo se pobrinuti za unos važnih vitamina i mikrobioloških kultura za zdravu i sretnu svakodnevicu djeteta. A najbolji dio? Djeca ih obožavaju!
 
Za još više ideja za poklone klikni ovdje.

Želite više informacija vezanih uz roditeljstvo i djecu?
Upiši svoje podatke i na e-mail ću ti poslati najzanimljivije sadržaje i novosti vezane uz roditeljstvo.
Želim primati e-mailove sa sadržajem koji se odnosi na roditeljstvo. E-mailove ćemo slati do 2 puta mjesečno.

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.