VIDEO: Pistacijeve rolice iz palačinki
SESTOJCI (za 2 rolice):
* 2 jaja
* 100 g brašna Mlinotest TIP 500
* 250 ml mlijeka
* 1 žličica kokosovog ulja
* prstohvat soli
Za nadjev:
* 250 g mascarponea
* 4 žlice pistacijinog namaza
Za premaz:
* 1 žlica kokosovog ulja
* 150 g tamne čokolade sa stevijom
* drobljeni lješnjaci
OPIS POSTUPKA:
U posudi dobro promiješaj sve sastojke za palačinke. Tavu za palačinke zagrij na umjerenu temperaturu i u nju ulij smjesu. Nakon nekoliko minuta okreni palačinku i ispeci je i s druge strane.
Za nadjev dobro promiješaj mascarpone s pistacijinim namazom.
Dvije pečene palačinke položi jednu pored druge da se malo preklapaju i premaži pripremljenim nadjevom.
Obje palačinke zajedno zarolaj u roladu.
U posudici otopi 1 žlicu kokosovog ulja i tamnu čokoladu. S otopljenom smjesom prelij roladu i pospi je drobljenim lješnjacima.
Tavu za pečenje palačinki možeš naručiti ovdje.
VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Urška
Komentari (0)