Pirovi punozrnati široki rezanci s tofuom i gljivama
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Pirovi punozrnati široki rezanci s tofuom i gljivama

 

Idealan ručak koji je primjeren za sve kao i za vegane. Priprema cijelog ručka će nam uzeti maksimalno 15 minuta, naš trbuščić će neko vrijeme biti pun.

SASTOJCI:
Za 1 porciju:
*100g pirovih širokih rezanaca
*200g gljiva
*100g tofua
*100ml kokosovog mlijeka

OPIS POSTUPKA: Posoljenu vodu zavrijemo i kuhamo rezance 7-10 minuta (ja sam ih kuhala 10 minuta), u tavi zgrijemo kokosovo ulje na kojem onda popečemo narezane gljive i tofu. Popečene gljive i tofu prelijemo s kokosovim mlijekom i ostavimo na ploči još par minuta. Kada su rezanci kuhani ih ocijedimo i dodamo umak iz gljiva i tofua i serviramo. Dobar tek.

ČAS PRIPREME: 15 minuta 
RECEPT PRIPREMILA: Klara

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.