Kuhanje griza od pire s kakaom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kuhanje griza od pire s kakaom

Pirov griz je pogodan za pripremu više vrsta jela. Najčešće se koristi za pripremu kašica odnosno mliječnog griza. Pirov griz je jednostavan za pripremu, a možemo mu dodati bilo koje voće, namaze, kakao,... Moja omiljena kombinacija griza je s kakaom i svježim jagodama.



SASTOJCI: 

* 200 ml mlijeka

* 40g (3 žlice griza)

* žličica Happy Cacao mix

* svježe jagode



OPIS POSTUPKA: Pirov griz umiješamo u vruće mlijeko i na laganoj vatri ostavimo pirjati oko 5 min. Griz stavimo u zdjelicu i pospemo kakaom te dodamo svježe jagode.



VRIJEME PRIPREME: 10 min

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana




 


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.