Pire krumpir s repom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Pire krumpir s repom

Odlična zamjena za klasični pire krumpir. Slaninu možemo i preskočiti u receptu. Pored pirea paše i meso u umaku, pečen losos ili pečeno povrće.

SASTOJCI:
* 400 g krumpira
* 400 g repe 
* 70 g maslaca 
* himalajska sol 
* maslinovo ulje
* slanina


OPIS POSTUPKA: Krumpir i repu ogulimo, narežemo na male kocke i isperemo. Prelijemo s vodom i posolimo i stavimo kuhati približno pola sata da se repa i krumpir dobro skuhaju. Ocijedimo i dodamo maslac i dobro zgnječimo da dobijemo glatki pire. Slaninu narežemo na male komadiće, popečemo ju na maslinovom ulju da postane hrskava i polijemo po pireu.

VRIJEME PRIPREME: 40 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Andreja
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.