Pink latte kremasti sladoled od ribizla
SASTOJCI:
 * 75 g ribizla
 * tri žlice vode
 * 80 ml vrhnja za šlag
 * 100 g mascarpone sira
 * dvije žličice Pink latte mixa Malinca
OPIS POSTUPKA: U tavi približno 5 minuta kuhamo ribizli, kojem dodamo tri žlice vode, kako bi pustio sok. Zatim istučemo vrhnje u šlag i dodamo mascarpone. Sve zajedno na brzinu izmiksamo. Smjesi dodamo dvije žličice i ohlađeni ribizli sa sokom. Promiješamo. Preko noći ostavimo u zamrzivaču i poslužimo kao sladoled ili dodatak ledenoj Pink latte mix kavici.
VRIJEME PRIPREME: 10 minuta + hlađenje
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Mateja
 
 
                                     
                                 
                                
 
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                            



.png)
 
  
Komentari (0)