Piletina u bademovoj korici
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Piletina u bademovoj korici

SASTOJCI:
* 200 g pilećih prsa (bez kosti i kože)
* 2 jaja
* dehidrirano bademovo brašno (100 g) ili sitno mljeveni bademi (150 g) ili bademi u listićima (150 g)
* kokosov maslac/ulje

OPIS POSTUPKA: Pileća prsa očistimo od kože i kostiju i narežemo na komadiće po želji. Jaja izmiješamo u dubljem tanjuru i u njega umočimo pileće meso. Meso povaljamo u dehidriranom bademovom brašnu. Ako želite da je piletina hrskava ga umjesto dehidriranog bademovog brašna uvaljajte u mljevenim bademima ili bademovim listićima.

Kokosov maslac dobro zgrijemo i u njemu ispečemo piletinu. Ako imate za pripremu obroka više vremena možete piletinu ispeći u pećnici. U tom slučaju pećnicu zgrijite na 200 stupnjeva, s kokosovim maslacem/uljem namažite manji pekač te pecite dok korica nije zlatno smeđa. 

VRIJEME PRIPREME: 25-30 min
RECEPT PRIPREMILA: Trening center

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.