Punjene pečene kruške
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Punjene pečene kruške

Sastojci:
* 1 velika kruška
* Cimet
* 3 žlice grčkog jogurta
* 3 žličice eritritola
* 2 žličice maslaca od kikirikija
* Smrvljeni lješnjaci
* Med

Postupak:
Prepolovimo kruške i u sredini izrežemo krug. Uklonimo koštice i napunimo nadjevom. Nadjev je napravljen od grčkog jogurta pomiješanog s eritritolom, maslacem od kikirikija i cimetom. Posipamo lješnjacima i ulijemo žličicu meda. Pečemo oko 20 minuta na 180 Celzijevih stupnjeva

RECEPT PRIPREMILA: Nives Jakopič

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.