Niskohidratna cimetova tortica
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Niskohidratna cimetova tortica

SASTOJCI:

Za tijesto:

* 2 jaja

* 100 g brašna od badema

* 70g ksilitola

* žličica praška za pecivo


Za kremu:

* 250g kremastog sira

* 250g svježeg sira

* 100g kiselog vrhnja

* 130g ksilitola

* aroma od vanilije

* 3 jaja

* cimet




OPIS POSTUPKA: Prvo izmiksamo žumanjke s ksilitolom, zatim dodamo brašno od badema, snijeg od bjelanjaka i prašak za pecivo. Pečemo 15 minuta na 180 stupnjeva. Za kremu izmiksamo kremasti sir, svježi sir, ksilitol, aromu od vanilije. Zatim dodamo jaja i miksamo još nekoliko minuta. Kremu prelijemo preko tijesta i pečemo 30 minuta. Kada se ohladi posipamo s cimetom i s malo kislitola. 





VRIJEME PRIPREME: 30 min

RECEPT PRIPREMILA: Jasmin Zorko

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.