Must have kozmetički proizvodi za ljeto

Must have kozmetički proizvodi za ljeto

Najduži dani, najtoplije sunce i slobodno vrijeme u prirodi – ljeto je zaista vrhunac godine, kada si možemo priuštiti više vremena i aktivnosti vani. Donosi nam puno lijepoga, ali i zahtjeva više brige vezane uz njegu kože. Međutim, njega kože ne mora biti komplicirana. Pogledajmo pet Malincinih vrhunskih proizvoda za jednostavnu i učinkovitu ljetnu njegu …

Već smo čuli da je visoka zaštita od sunčevih zraka nezaobilazna za lice i tijelo tijekom ljetnih mjeseci, te da se ne izlažemo suncu između 10 i 16 sati.

Ali ne možemo i ni ne želimo u potpunosti izbjeći sunce. No, možemo si pružiti njegu koja je učinkovita unatoč znojenju, vrućem zraku i sunčevim zrakama koje miluju našu kožu …

Vrhunska priprema kože na vruće i sunčane dane uz pomoć Malincinih ljetnih top hitova …

Lice je najizloženiji dio našeg tijela te je posebno ljeti koža opterećena, kada je UV indeks veći i znojimo se, što u kombinaciji sa šminkom, klorom i slanom vodom može uzrokovati dodatne probleme.

Ali to ne mora biti tako. Šminka bi ljeti trebala biti lagana, a najbolje je dati prednost dobrim kremama s visokom zaštitom od sunca.

 U Malinci smo u suradnji sa stručnjacima iz Add Activesa razvili proizvod koji je ljeti apsolutno neizostavan. 

#1 Serum C15 BoosterSerum C15 Booster

Kako bismo pravilno njegovali moguće pigmentne mrlje i oštećenja na koži lica uzrokovana suncem, razvili smo vrhunski Serum C15 Booster. Oštećenja od sunca uzrokuju i prebrzo starenje kože, a za borbu protiv takvih oštećenja potrebni su nam najbolji antioksidansi.

Serum C15 Booster je multi-antioksidativni serum, poznat po svom naprednom i ne-kiselom obliku vitamina C, koji prodire u potkožno tkivo, gdje razvija svoju snagu. Osim toga, sadrži i karotenoide i astaksantin. Poznato je da su ovi crveni pigmenti odlična ljetna potpora koži pa su nešto što ne smiješ propustiti u ljetnoj njezi.

Za još bolju zaštitu, kap seruma može se nanijeti svaki dan tik ispod omiljene kreme sa zaštitnim faktorom.

#2 Hidrolat damask ružeHidrolat damaščanske vrtnice

Unatoč znojenju, ne zaboravimo na hidrataciju. Hidratantna krema bi nam i dalje trebala biti pratilac, a hidrolat je ljeti apsolutno nezamjenjiv.

Hidrolat damask ruže je prirodni sprej odnosno tonik, koji kombinira hidrataciju s osvježavajućom i mirisnom snagom nježne damask ruže. Hidrolat nastaje parnom destilacijom poznatih bugarskih ruža i popularan je u beauty rutini, jer savršeno priprema kožu za nanošenje kozmetičkih proizvoda.

Damask ruža često je sastojak proizvoda protiv starenja, a hidrolat djeluje kao brzo osvježenje koje vlaži i svojom svježinom tjera ljetne vrućine. Osim toga, može poslužiti i kao nježan miris za odjeću, kosu, a može i osvježiti pazuhe …

#3 Prirodni dezodoransNaravna deodoranta 

Još bolje rješenje za prirodan način protiv znojenja i neugodnih mirisa ispod pazuha su Malincini prirodni dezodoransi s mirisom tangerine i čajevca.

Uz pomoć 100% prirodnih sastojaka daju osjećaj suhoće na koži, pogodni su za muškarce i žene te za sve tipove kože. Obožavaju ih čak i tinejdžeri, koji su se tek počeli boriti s znojenjem, jer ne začepljuju pore i ne sadrže aluminij.

Prirodni sastojci imaju prirodno antimikrobno djelovanje, upijaju znoj i brinu o pH kože koji postaje takav da ga bakterije, koje ispuštaju neugodne mirise, jednostavno ne vole.

Oba dezodoransa stoga su pravo ljetno osvježenje za prirodnu njegu bez neugodnih situacija…

#4 Kakao masac šljokicamaKakavovo maslo z bleščicami

Kožu cijelog tijela možemo njegovati uz pomoć prirodnih maslaca koji zadržavaju vlagu u koži i tako sprječavaju isušivanje i ljuštenje.

Malincin izbor je kakao maslac sa šljokicama, koji je dobio i nagradu Grazia Beauty Awards 2021.

Riječ je o organskom kakao maslacu u praktičnoj pločici, a osim prirodnog mirisa kakaa odnosno čokolade, također ima dodanu naranču i sitne zlatne šljokice kako bi koža izgledala zdravo i privlačno. To je dobrodošla ljetna njega koja se može nanijeti na kožu prije sunčanja, nakon kupanja ili u dugim ljetnim večerima, kada će nam uljepšati kožu svojim sjajem.

Budući da nema UV zaštitu, ne treba zaboraviti dodati kreme sa zaštitnim faktorom, a ako provodimo vrijeme u prirodi, trebali bismo se zaštititi i od insekata.

#5 Bzzz StopBzzz Stop

Izvrsna prirodna zaštita od komaraca i drugih insekata koji nas vrebaju u prirodi je Malincin prirodni balzam Bzzz Stop.

Bzzz Stop sadrži prirodna ulja i eterična ulja koja lijepo mirišu i njeguju kožu, a komarci i drugi insekti ne vole ove mirise.

Sadrži ulje jojobe i ulje sjemenki grožđa, koja omekšavaju kožu. Ulja njeguju kožu, dok eterična ulja citronele, lavande, cedra, pačulija, pelargonije i ružmarina pružaju ugodan miris.

Pogodan je za sve tipove kože, za djecu i odrasle. Izvrstan je za sve koji žele opušteno uživati ​​u prirodi te na human način njegovati i štititi svoju kožu u prirodi.

Ljeto s Malincinim proizvodima može biti još ljepše, a koža njegovana, osvježena i lijepa na svakom koraku …