25–40 % popusta na SVU kozmetiku

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Musaka
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Musaka

SASTOJCI:
2 veća luka
* 2 češnja češnjaka
* 20 g ulja 
* 800 g miješanog mljevenog mesa
* 1200 g krumpira
* malo ulja za kalup
* malo povrtnog temeljca 
* 2 jaja
* 150 g kiselog vrhnja
* 100 g ribanog topivog sira 
* začini (sol, papar, mix začina)

OPIS POSTUPKA: Sitno nasjeckati luk. Dinstati ga na ulju dok ne uvene, pa na par minuta dodati i protiješteni češnjak. Dinstati kratko pa dodati mljeveno meso. Kad se ispeče dobro začinite i probajte je li vam dovoljno začinjeno, pustite da većina vode ispari. Krumpir narezati na tanke ploškice. Lagano nauljiti kalup, pa slagati red krumpira, red mesa i tako dok ne potrošite sastojke. Na kraju vam mora biti red krumpira. Pripremite malo povrtnog temeljca  ili slane vode pa ulijte dok ne prekrijete prvi red krumpira. Pokrijte folijom pa stavite peći 45 minuta na 200. Nakon toga maknite folijom i pecite otklopljeno još 45 minuta. Isprobajte krumpir je li pečen pa zalijte mješavinom 2 jaja, kiselog vrhnja i začina pa pospite ribanim sirom i pecite još nekih 20 minuta.

VRIJEME PRIPREME: 1 sat
RECEPT PRIPREMILA: Andrea Brnjić

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi