Muffini za doručak

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

Recept je savršen za sjajan početak dana i raskošan doručak, a muffini se također mogu jesti hladni ili ih pak možete ponijeti sa sobom za užinu. Recept je jednostavan i vrlo brzo se priprema. 

SASTOJCI:
* 1 jaje - 1 muffin
* pršut (neobavezno)
* lagani sir ili feta sir
* rajčica
* paprika
* luk
* kiseli krastavci
* integralni kruh
* kokosovo ulje - za premazivanje kalupa

PRIPREMA:

1. Premažite kalupe za muffine (ja koristim one za višekratnu upotrebu) kokosovim uljem da se sastojci ne zalijepe i da se muffini lakše istisnu iz kalupa.
2. Na dno natrgajte kruh
3. Dodajte željene sastojke režući ih na male komade
4. Ostavite gornji prostor da možete dodati jaje (možete ga i po želji izmućkati prije)
5. Po vrhu pospite sirom ili nasjeckanim lukom.
6. Pazite da se sastojci ne prošire previše izvan ruba kalupa.
7. Pecite oko 15-20minuta na 200 stupnjeva. 

Dobar tek!

PRIPREMILA: Gaja Prestor

Recept je savršen za sjajan početak dana i raskošan doručak, a muffini se također mogu jesti hladni ili ih pak možete ponijeti sa sobom za užinu. Recept je jednostavan i vrlo brzo se priprema. SASTOJCI:* 1 jaje - 1 muffin* pršut (neobavezno)* lagani sir ili feta sir* rajčica* paprika* luk* kiseli krastavci* integralni kruh* kokosovo ulje - za premazivanje kalupaPRIPREMA: 1. Premažite kalupe za muffine (ja koristim one za višekratnu upotrebu) kokosovim uljem da se sastojci ne zalijepe i da se muffini lakše istisnu iz kalupa.2. Na dno natrgajte kruh3. Dodajte željene sastojke režući ih na male komade4. Ostavite gornji prostor da možete dodati jaje (možete ga i po želji izmućkati prije)5. Po vrhu pospite sirom ili nasjeckanim lukom.6. Pazite da se sastojci ne prošire previše izvan ruba kalupa.7. Pecite oko 15-20minuta na 200 stupnjeva.  Dobar tek!PRIPREMILA: Gaja Prestor
Prethodni post
Slijedeći post