Medeni kolač od skute i bresaka
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Medeni kolač od skute i bresaka

SASTOJCI:
Biskvit:
* 50 g eritritola
* 1 žličica limunove kore
* 1 žličica ekstrakta vanilije
* 30 g kokosovog ulja
* 120 ml mlijeka (obično ili biljno)
* 90 g pirovog brašna
* 20 g škroba
* 1 žličica praška za pecivo
* prstohvat soli

Krema: 
* 500 g skute
* 100 g grčkog jogurta
* 2 jaja
* 90 g meda
* 6 breskvi

OPIS POSTUPKA: Zagrijte pećnicu na 180°C, a pleh veličine 20x30 cm obložite papirom za pečenje. U zdjeli pomiješajte eritritol, koricu limuna, ekstrakt vanilije, otopljeno kokosovo ulje, mlijeko, pirovo brašno, škrob, prašak za pecivo i sol. Masu izlijte u pleh.

U zdjeli pomiješajte skutu, grčki jogurt, jaja i med. Breskve ogulite i narežite na komadiće. Na biskvitnu masu namažite kremu od skute i po njoj rasporedite komadiće breskve.

Pecite 45 minuta. Pričekajte da se tijesto ohladi prije rezanja.

VRIJEME PRIPREME: 1.5 h
RECEPT PRIPREMILA: Dea Kepic

 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.