Matcha kruh s bananom i bademima

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

Vrlo jednostavan kruh za pripremu, koji je odličan kao doručak, užina ili slastica.

SASTOJCI:
*2 banane
*130 g bio bijelog pirovog ili pšeničnog brašna (ja sam koristila pšenično bez glutena)
*60 g bademovog brašna
*2 jaja
*20 g matcha latte mixa
*200 ml nezaslađenog bademovog mlijeka
*100 ml kokosovog ulja
*70 g kokosovog šećera
*10 g praška za pecivo 
*prstohvat 100% vanilije
*prstohvat himalajske soli

OPIS POSTUPKA: Pećnicu zagrijemo na 180 stupnjeva. U mikser, odnosno blender, dodamo jaja, banane, bademovo mlijeko i rastopljeno kokosovo ulje. Miksamo na niskim obrtajima. U posebnoj posudi pomiješamo sve ostale sastojke i zatim ih žlicu po žlicu dodajemo u mikser, te polako miješamo. Kad dodamo sve suhe sastojke, miksamo još cca 30 sekundi na srednjoj brzini. Zatim masu ulijemo u nauljenu posudu za pečenje (ja sam koristila dulji pleh mjera 26 x cm ). Pečemo 25 minuta.

VRIJEME PRIPREME: 10 minut + pečenje
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Prethodni post
Slijedeći post