Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (4.5.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i na pakete 1+1 gratis (Maca u kapsulama i Uri kompleks).

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Makov kolač
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Makov kolač

SASTOJCI: 
Biskvit:
* 2 jaja
* 1 šalica eritritola (ja sam upotrijebila mljeveni)
* 2 šalice bio pšeničnog brašna 
* 2 šalice maka
* 2 šalice mlijeka (kravljeg ili biljnog) 
* 1/2 žlice kokosovog ulja
* prstohvat 100% vanilije
* 1 prašak za pecivo
Čokoladni preljev:
* 150 g 80% tamne čokolade 
* 2 žlice kokosovog ulja 

OPIS POSTUPKA: Bjelanjke napravimo u snijeg. Rumenjake zajdeno sa eritritolom i vanilijom umiješamo do pjenaste smjese. Dodamo kokosovo ulje (istopljeno) i mlijeko. Promiješamo. Dodamo suhe sastojke (mak, brašno, prašak za pecivo) i miješamo toliko vremena dok ne dobijemo glatku masu. Skroz na kraju polako umiješamo snijeg. Model obložimo s papirom za pečenje ili ga namastimo s maslacem i dodamo mrvice. Masu prelijemo u model i pečemo na 180 stupnjeva cca 25 minuta.

Preljev: U tavi zagrijemo kokosovo ulje i dodamo čokoladu Na minimalnoj temperaturi i sa stalnim miješanjem polako dobijemo gladak preljev kojeg jednakomjerno prelijemo preko biskvita. 

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi