Losos iz pećnice s povrćem

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI:
* 1 lososov file s kožom
* 1/2 limuna
* 2 žlice maslinovog ulja
* 1/2 paprike
* 1/2 tikvice
* 4 šampinjona
* sol
* papar

OPIS POSTUPKA: Losos operemo i osušimo  papirnatim ubrusima. Na pleh položimo pek papir, a zatim u sredinu stavimo losos. Okolo rasporedimo narezano i posoljeno povrće (papriku, tikvice, šampinjone).  

U posudici izmiješamo maslinovo ulje, sok polovice limuna, sol i papar. Marinadom prelijemo losos na kojem smo prethodno nožem učinili 5 zareza, kako bi se marinada još bolje upila.

Pečemo u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 20 minuta. 

VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA:
 
Malinca Nastja

Prethodni post
Slijedeći post