Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Losos iz pećnice i batat
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Losos iz pećnice i batat

Filip i ja pripremili smo losos i batat u pećnici u našoj 5. kulinarskoj emisiji Vesela žlica (video možeš pogledati u nastavku).
 
U normalnim okolnostima jelo je gotovo za 5 minuta (ne uključujući pečenje). S Filipom sve traje barem duplo duže, ali navikla sam. :)
 
SASTOJCI za 2 osobe:
 
* 2 veća filea lososa
* 1/2 limuna
* 2 batata
* 4 žlice maslinovog ulja
* Himalajska sol
* papar
 
OPIS POSTUPKA:
 
Losos operi i osuši papirnatim ručnicima. U posudu za pečenje posloži narezani i posoljeni batat i losos.
 
U posudi pomiješaj 1 žlicu maslinovog ulja, sok od pola limuna, sol i papar. Marinadom prelij losos u koji smo prethodno napravili 5 rezova nožem da se marinada bolje upije.
 
Peci 25 minuta u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva.
 
VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
RECEPT PRIREMILI: Malinca Nastja i Filip

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi