LCHF tanka pogača s maslinama i rajčicama

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI: 
* 100 mocarele
* 25g kremastog sira
* 20g bademovog brašna
* 15g kokosovog brašna 
* 2 jaja
* 1 žlica maslinovog ulja
* 1/2 žličice praška za pecivo
* 8 crnih maslina
* 5 sušenih rajčica u ulju
* sol
* ružmarin

OPIS POSTUPKA:
 Mocarelu i kremasti sir izmiksamo u blenderu. Dodamo jaja, kokosovo brašno i bademovo brašno, prašak za pecivo i maslinovo ulje. Dobro izmiksamo da dobijemo gustu smjesu. Manji pekač obložimo s papirom za pečenje. Po pekaču jednakomjerno rasporedimo masu sa žličicom - visoka neka bude od 0,5 do 1 cm.

Crne masline narežemo na manje komadiće, isto tako i sušene rajčice. Oboje stavimo nježno u tijesto. Tijesto po vrhu posolimo, dodamo ružmarin i kapljice maslinovog ulja.  

Pečemo na 180 stupnjeva 20 minuta.

VRIJEME PRIPREME: 30 minut
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Prethodni post
Slijedeći post