LCHF šmorn

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI: 
* 2 jaja
* 100 ml slatkog vrhnja
* 15 g bademovog brašna  
* 5 g psiliuma odnosno indijskog trputca
* prstohvat  soli
* 1 žličica kokosovog ulja
Nadjev:
* 100g svježih jagoda
* 100ml slatkog vrhnja za šlag
* 1 žličica eritritola

OPIS POSTUPKA:
 Jaja izmiksamo s vilicom, dodamo slatko vrhnje, bademovo brašno, sol i psilium. Pustimo 15 minuta da se masa zgusti. U tavi zgrijemo kokosovo ulje. dodamo masu za šmorn. Pečemo cca 5 minuta.

Nadjev:  Vrhnju dodamo žlicueritritola i izmiksamo. Jagode narežemo ili serviramo cijele. 

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana

Prethodni post
Slijedeći post